Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 feb. 2015

Internet Download Manager creste viteza de Download

Dacă aveţi o viteză de internet scăzută iar atunci când vreţi să descărcaţi ceva durează o eternitate, sau se întrerupe, atunci vă voi arăta cum să vă creşteţi viteza de Download-are. Aplicaţia pe care o voi prezenta nu vă măreşte viteza de internet, dar v-o concentrează pe toată spre descărcarea pe care o efectuaţi, astfel timpul de descărcare va scădea şi veţi avea impresia că viteza dvs. de net a crescut...
  Internet Download Manager (IDM) este unul dintre cei mai muni Manager de Download, din păcate acesta nu este gratuit, dar ne permite să îl folosim Trial.
  Scriu acest articol la rugămintea unui abonat al canalului YouTube Radio Intim care mă ruga să fac un Video Tutorial desprea această aplicaţie (veţi găsi Tutorialul Video la sfârşitul acestui articol)
 De ce să folosiţi un Mqanager Download?
  Pe lângă faptul că va creşte viteza de Download (sacde timpul de aşteptare a descărcări)
  Dacă aţi întrerupt descărcarea din diferite motive (a trebuit să închideţi calculatorul) aplicaţia va relua descărcarea din locul în care a rămas (dacă doriţi)
  Organizează informaţiile downlodate în foldere create în funcţie de specificul lor (aplicaţia crează foldere la instalare în care va organiza ceia ce descărcaţi în funcţie de extensie)
  Vă permite să descărcaţi fişiere audio şi video de pe majoritatea site-urilor ca: YouTube Facebook, Trilulilu, Metacafe, Vimeo, etc
Cum Funcţionează
- Descărcaţi Internet Download Manager de Aici
- Instalaţi şi Rulaţi aplicaţia
  După instalare aplicaţia va crea în My Computer - Downloads - 5 foldere în care va descărca aplicaţiile pe care dvs. le doriţi, organizarea se va face în funcţie de extensia fişierului descărcat
- Compressed
- Documents
- Music
- Programs
- Video
Pentru a descarca cu ajutorul aplicaţiei alegeţi fişierul pe care doriţi să îl descărcaţi şi apoi alegeţi ca dounload-area să pornească cu Descărcaţi Internet Download Manager apăsaţi butonul Start Download, dacă doriţi ca aplicaţia să nu se mai implice în descărcare mergeţi in meniul Options şi debifaţi căsuţa specifică Brawser-ului cu care nu vreţi să mai pornească download-area.
  De asemenea puteţi reporni orcand descărcări întrerupte iar acestea vor începe să se descarce din momentul întreruperi

 Aşa cum v-am spus această aplicaţie nu este gratuită de aceia am să vă recomand alte două alternative gratuite care funcţionează după aceleaşi principii
- Free Download Manager
- FlashGet
  Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează Internet Download Manager şi cum anume măreşte acesta viteza de dowload-are.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!