Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 feb. 2015

Wireless Network Watcher Afla cine se conecteaza la reteaua ta Wireless

Aţi configurat o reţea wireless la birou sau acasă şi vreți să vedeți dacă rețeaua dumneavoastră wireless este securizată şi nu sunt “intruși”.Watcher Wireless Network este un program gratuit care scanează reţeaua dumneavoastră wireless(fără fir) şi afişează lista cu toate computerele şi dispozitivele care sunt conectate la reţea.Pentru fiecare computer sau dispozitiv care este conectat la reţea, următoarele informaţii sunt afişate: adresa IP, adresa MAC, compania care a fabricat placa de reţea şi opţional, numele computerului (nu al proprietarului).Watcher Wireless Network este compatibil cu toate versiunile de Windows,este portabil,ceea ce înseamnă că nu trebuie instalat şi poate fi utilizat şi de pe un stick. - See more at: http://www.panalu.net/2011/09/watcher-wireless-network-cine-se.html#sthash.koXFow6r.dpuf
 Atunci când internetul începe să funcţioneze din ce în ce mai greu, ne punem întrebări cu posibilele cauze care au determinat scăderea vitezei: fie Furnizorul de servicii nu ne mai oferă aceeaşi viteza, fie au apărut ceva erori în setarea şi configurarea device-urilor implicate (ruter, modem, cablul de reţea, laptop, calculator), fie sunt prea multe dispozitive conectate la aceeaşi reţea, unele putând fi conectate fără voia dvs. Pentru a ştii cine este conectat la reţeaua ta Wireless vă recomand...
  Wireless Network Watcher, este adevărat că în trecut am mai vorbit despre o alta aplicaţie care vă poate detecta cine este conectat la reţeaua dvs. "Afla daca cineva iti fura net" Însă acum spun că aplicaţia prezentată astăzi este ideală pentru a identifica intruşi din reţea.
   Sunt cazuri în care deşi aţi setat o parolă a ruter-ului aceasta poate fi cu uşurinţă, spartă" cu ajutorul unor aplicaţii gen Backtrack acest lucru poate duce la conectarea fără ştirea dvs. la reţeaua de internet şi implicit la scăderea vitezei de internet. Pentru a evita acest lucru vă recomand aplicaţia Wireless Network Watcher care este extrem de simplă, este gratuită şi nu necesită instalare.
Mod de utilizare
- Dezarhivaţi arhiva (WinRar, 7Zip)- Rulaţi WNetWatcher.exe
  Imediat va începe o scanare a tuturor dispozitivelor conectate la reţeaua Wireless şi vă vor fi afişate informaţii adresa IP, adresa MAC, compania care a fabricat placa de reţea şi opţional, numele computerului (nu al proprietarului) adresa IP, adresa MAC, compania care a fabricat placa de reţea şi opţional, numele computerului (nu al proprietarului) Dacă recunoaşteţi un dispozitiv "intrus" este timpul să vă schimbaţi parola la ruter.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!