Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

28 ian. 2015

ToolWiz Care, program de întreținere și optimizare excelent

Am scris despre multe aplicaţii de optimizare, întreţinere şi creştere a performantei calculatorului şi de fiecare dată vă spun că acea aplicaţie prezentată este excelentă şi îşi face bine treaba şi chiar este adevărat, dar odată cu trecerea timpului apar alte aplicaţii, care mă fac să spun că acelea sunt cele mai bune, poate că nu întotdeauna am dreptate însă vă spun că dacă o să probaţi ToolWiz Care, o să îmi daţi dreptate.
  Sunt multe aplicaţi de optimizare care se laudă că pot rezolva problemele care fac ca Pc-ul dvs. să fie greoi în funcţionare şi unele chiar reuşesc, dar parcă nicio aplicaţie nu vine cu atâtea utilitare încorporate care să vă facă calculatorul să funcţioneze ca nou, sau chiar mai bine (optimizând Windows-ul, mai bine ca alte aplicaţii folosite până acum).
  Am folosit ToolWiz Care după ce în prealabil folosisem alte aplicaţii de optimizare pe care le-am prezentat în articolul "4 Aplicaţii ce optimizează şi cresc performanţa Calculatorulu''Şi cu toate acestea a reuşit să şteargă alte fişiere (eliberând spaţiu) să rezolve diferite probleme (să schimbe valori în regiştri pentru creşterea vitezei de rulare)
 ToolWiz Care are un meniu principal format din
Checkup - Cleanup - Speedup - Security - Tools - App Manager
În toate aceste funcţii aveţi grupate mai multe opţiuni de a optimiza şi de asemenea toate utilitarele (Tools)
Mod de Utilizare
Instalaţi aplicaţia şi rulaţi-o
  În fereastra principală în meniu (Checkup) mai găsiţi şi alte informaţii despre sitemul dvs plus alte utilitare pe care le puteţi încerca.
  Pentru a înţelege mai bine ce face această aplicaţie şi cât de eficienţa este vă invit să vizionaţi Tutorialul Video de mai jos.

3 comentarii:

  1. Salut Alex! În primul rând felicitări pentru blog,am învățat o grămadă de lucruri utile.Uite ce vreau să te-ntreb,acum ceva timp am descarcat acest program pe PC-ul personal și mi-a fost de mare ajutor pentru că am un sistem destul de slab(bineînțeles ToolWiz Care este de un real folos tuturor configurațiilor),mai apoi l-am instalat și unei rude,dar m-am băgat unde ''nu-mi fierbe oala'' încă și am oprit din startup ''anumite'' (nu le mai știu) programe de la Microsoft,așadar în momentul de față nu-mi găsește Placa De Sunet,am încercat felurite metode să rezolv problema dar degeaba(msconfig,am download-at driverul plăcii de sunet(e cam ilogic),Restore Windows from the Recovery Partition https://www.youtube.com/watch?v=pmVT0Z9r6_Q (am urmat pașii întocmai dar n-a mers ) m-am gândit să instalez Windows-ul dar n-am cheia de licență.Mâine o să Microsoft Fix it Center dar nu cred c-o să reușesc.Poți să-mi recomanzi un program care să repare startup-ul? Merci și îmi cer scuze c-am scris atât de mult! Baftă și tine-o tot așa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut OLI 123
      Îţi mulţumesc că ai răbdare să citeşti articolele mele, nu îţi face griji de locul unde ai lăsat comentariul, este bine că l-ai lăsat.
      Soluţia poate fi una simplă, sau una destul de complicată (instalare Windows)
      Soluţia simplă
      Start - Run - Scrie msconfig - Startup - Enable all - Restart. Tu ai oprit aceste aplicaţii care le poţi reporni prin această manevră. Dacă totul a decurs cu bine repetă paşi şi opreşte pe rând câte o aplicaţie din startup şi dă restart (asta dacă nu ştii ce anume opreşti).
      Întrebarea mea este cumva ai dat din greşeală pe Services în loc de Startup? Poate că ai oprit anumite servici (uită-te la Windows Audio să fie pornit).
      Dacă vrei să instalezi Windows (şi nu ai serial key) caută pe Google Windows Loader îl găseşti pe Fişierul Meu (asta nu o ştii de la mine).

      Ștergere
  2. Bună Alex! Merci pentru sfaturi,am observat că anumite servicii erau oprite printre care și Windows Audio,am încercat să-l pornesc dar n-am reușit,mai apoi am urmărit să activez toate acele servicii de care depindea buna funcționare a celui dintâi dar n-a mers.Nu mi-a rămas nimic de făcut decât reinstalare Windows-ului.L-am instalat și acum ''merge brici'' .Mâine o să sun la RDS-RCS să-mi dea username-ul și parola pentru că nu mai găsesc contractul unde erau stipulate.Baftă și merci pentru Windows Loader (evident că nu știu de la tine)! ;)

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!