Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 ian. 2015

Recupereaza datele contului de Facebook (postari, mesaje)

Din seria trucuri şi secrete facebook, vin astăzi şi vă prezint un secret mai puţin cunoscut, dar uneori foarte util. Se întâmplă uneori să vreau să aflu anumite informaţii despre ceea ce am făcut în decursul timpului pe facebook, să vreau să citesc un vechii mesaj, sau să îmi citesc o veche postare însă nu găsesc aceste informaţi în pagina de facebook.
   Puţini ştiu însă că Facebook-ul păstrează toate informaţiile într-o arhivă pe care o puteţi descărca oricând pentru a accesa din aceasta informaţii pe care nu le găsiţi în mod normal pe pagina de facebook.  S-au gândit ei că ne-ar ajuta punându-ne la dispoziţie toate aceste date (ce mă sperie pe mine este că le deţin ei şi le păstrează), oare ce or face cu ele. Ne bucurăm de facilităţile acestei reţele de socializare însă ne vindem foarte ieftin pielea, aceasta având acces la toate datele noastre personale.
Pentru a descărca arhiva ce conţine informaţii gen;
- Date personale (de când este creat contul locul, data naşteri, adresa de mail pe baza căreia este creat acest cont)
- Lista de prieteni
- Mesaje (toate mesaje pe care le-aţi trimis şi primit de când aţi creat contul şi până în prezent, ordonate pe anii)
- Toate pozele postate
- Toate videourile postate (acestea vor fi descărcate în pc şi le veţi putea viziona oricând)
- Toate postările
- Modificările aduse contului (schimbarea parolei şi alte setări)
- Date cu privire la activităţi de logare (date locuri, şi dispozitive precum şi ip-ul de la care s-a făcut conectarea)
- Pentru a face rost de toate aceste informaţii urmaţi paşi
Logaţi-vă la contul de Facebook - Setări - Descarcă o copie (în josul pagini) - Porneşte arhivarea - Introduceţi parolă contului de facebook - Porneşte arhivarea - Ok (veţi primii un mail pe adresa contului facebook în care vi se va spune că descărcarea este pregătită) deschideţi mail-ul şi accesaţi link-ul din pagina. Vă va duce iar pe pagina în care va trebui să apăsaţi butonul - Descarcă arhiva - Salvaţi arhiva - Dezarhivaţi - Şi bucuraţi-vă de informaţiile găsite.
  Dacă aceste informaţii vi se par ambiguii şi greu de înţeles vă recomand să vizionaţi Clipul de mai jos special creat pentru acest articol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!