Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 ian. 2015

Muta Aplicatii si Jocuri deja instalate pe alta partitie

Am scris nenumărate articole despre cum puteţi câştiga spaţiu pe Hard Disk sau cum vă măriţi spaţiu liber pe partiţia C prin diferite setări (mutarea desktopului pe altă partiţie), dar şi cu ajutorul altor setări sau cu ajutorul aplicaţiilor de optimizare (găsiţi toate articolele pe acest blog). Astăzi am să scriu despre Steam Mover aplicaţia cu ajutorul căreia puteţi muta aplicaţii şi jocuri de pe partiţia c pe altă partiţie câştigând în acest fel spaţiu liber pe partiţia C.
  Această aplicaţie rulează din păcate doar pe Windows 7 şi poate muta cu un singur click aplicaţii şi jocurii deja instalate pe partiţia C, pe alte partiţii unde aveţi mai mult spaţiu, eliberând spaţiu din  C faceţi ca sistemul dvs să ruleze mult mai rapid.
Cum eliberez spaţiu pe partiţia C?
- Descarcati Steam Mover de Aici
- Dezarhivaţi aplicaţia ( WinRar, 7Zip) şi rulaţi-o, această aplicaţie nu necesită instalare (este portabilă).
  Din fereastră principala alegeţi aplicaţia pe care doriţi să o mutaţi pe altă partiţie daţi click pe Stream Apps Common Folder - Mergeţi în locaţia în care se află aplicaţia pe care doriţi să o mutaţi să spunem C - Program Files - Skype (aplicaţia) - Ok. Acum mergeţi la Alternative Folder şi alegeţi folderul în care doriţi să fie mutată aplicaţia (ar fi bine să faceţi acest folder dinainte).
Alternative Folder - căutaţi Folderul creat - creaţi un nou folder cu numele aplicaţiei pe care doriţi să o mutaţi - Ok.
  Tot ce mai aveţi de făcut este să apăsaţi săgeata de transfer de pe o partiţie pe altă (din josul ferestrei de start Steam Mover).
  Pentru cei cărora aceşti paşi li se par greu de urmat, sau de înţeles îi invit să urmărească Tutorialul Video de mai jos.
  Dacă este să căutăm un punct slab acestei aplicaţii este acela că este compatibilă doar cu Windows 7, pentru utilizatori de Windows XP am să vin cu un nou articol despre o altă aplicaţie asemănătoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!