Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

12 ian. 2015

Meniul iPhone, iPad, Android pe ecranul Calculatorului

  Dacă v-aţi gândit să faceţi prezentări folosind un Smarphone/iPad sau Android şi aveţi nevoie să proiectaţi pe un ecran meniul acestuia, dacă aveţi de gând să faceţi Tutoriale Video despre aplicaţi, setări, utilizare Smartphone/iPad, sau Android, dacă vreţi să arătaţi unui prieten (online) meniul noului dvs device, atunci cu siguranţă va trebui să citiţi acest articol şi mai cu seamă să vizionaţi clipul de la finalul acestuia, pentru că voi prezenta două aplicaţii care vă pot ajuta...
   Modul de a face tot ce am spus mai sus este extrem de simplu şi nu necesită instalarea unor aplicaţii pe telefon, nu necesită conectări prin cabluri, necesită doar o simplă instalare (pe Calculator/Laptop) a uneia din aplicaţiile prezentate în acest articol. Modul de conectare între telefon şi Calculator, sau Laptop este la fel de simplu, nu necesită setări avansate şi nici instalări de aplicaţi pe telefon, sau iPad această conectare făcându-se prin Wireless şi o simplă activare a butonului AirPlay.
  Aşa cum v-am scris utilitatea acestor aplicaţii poate fi multiplă şi dacă consideraţi că aveţi nevoie de acestea vă invit să le descărcaţi de mai jos.
  O să vă întrebaţi poate de ce v-am lăsat două aplicaţi spre Downlod-are, dacă sunt necesare amândouă, răspunsul este nu, nu vă sunt necesare amândouă, acestea făcând acelaşi lucru şi aproape în acelaşi mod însă;
  Reflector poate fi folosită atât pe iPhone cât şi pe Android, are o paletă de setări mai variată, este mai aspectuoasa (redă fidel dispozitivul care este redat pe ecranul Calculatorului/Laptopului) şi este (mi se pare mie) mai rapidă în reacţii că X Mirage. Această aplicaţie nu este gratuită costă 12$ însă o puteţi încerca timp de 7 zile gratuit, iar după aceste zile vi se vă oferă şansa folosiţi gratuit timp de 10 minute (la conectare).
  X Mirage este mai simplu de utilizat (nu are foarte multe setări), după instalare vi se va deschide fereastra de start cu 3 paşi în care primul pas este un scurt video tutorial (foto) cu modul de conectare a dispozitivului. Un alt avantaj al acestei aplicaţie este că puteţi cu o simplă adresă de Mail să obţineţi gratuit un cod de activare (o licenţă) pentru un an de zile.
  Vă recomand să urmăriţi acest Tutorial video pe Youtube întrucât în descrierea acestuia veţi găsi atât link-ul către pagina oficială X Mirage de unde puteţi obţine codul, dar şi o a 3 a aplicaţie pe care o puteţi încerca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!