Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

20 ian. 2015

IObit Toolbox curăța și optimizeaza Calculatorul

Nu contează câte articole aş scrie despre aplicaţii care optimizează, curăţă, sau cresc performanţa calculatorului, mereu sunt persoane care vin şi spun  "Auzi da' un articol despre optimizare/performanţa, nu mai scrii şi tu ?". Cel mai recent articol despre astfel de aplicaţii, a fost ,,4 Aplicaţii ce optimizează şi cresc performanţa Calculatorului'. Din păcate nu pot scrie câte un articol despre toate aplicaţiile pe care ar fii bine să le încercaţi însă astăzi vin cu o aplicaţie interesantă.
  IObit Toolbox este utilitarul gratuit ce reuneşte peste 20 de aplicaţii de mentenanţă, toate bine organizate în meniuri ce pot fi accesate direct din interfaţa aplicaţiei: Clean, Optimize, Repair, Security și Control.
  Sunt câteva lucruri care îmi plac la această Aplicaţie pe lângă faptul că este gratuită şi portabilă (nu necesită instalare), are câteva funcţii interesante pe care nu le găsiţi la alte aplicaţii, puteţi să recuperaţi informaţiile recent şterse din coşul de gunoi Recycle Bin. şi de asemenea puteţi folosi utilitare care pot şterge informaţii definitiv (nu mai pot fi nicicum recuperate). Acest gen de ştergere Gutmann este folositoare în unele cazuri (nu o să vă dau idei)
  Pe lângă aceste funcţii interesante mai are una şi anume un Uninstaller care vă ajută să dezinstalaţi programele intrun mod profund (chiar şi intrările din regiştri) asemănător lui RevoUninstaller despre care am scris pe acest blog.
  Aşa cum v-am spus IObit Toolbox înglobează mai mult de 20 de aplicaţi cu care puteţi optimiza calculatorul

- Descărcaţi IObit Toolbox de Aici
- Rulaţi aplicaţia şi vizitaţi toate categoriile pentru a vedea ce puteţi face pentru a îmbunătăţi performanţa calculatorului dvs.

  În categoria Optimizării găsim mai multe soluţii pentru a curăţa regiştri, memoria Ram, îmbunătăţirea conexiuni la internet etc.
  Celelalte categorii, Repair, Security și Control oferă posibilitatea de a repara diferite puncte critice ale sistemului de operare, ale părții software, verificarea discului, precum și posibilitatea recuperării fișierelor eliminate după golirea coșului de gunoi, Recycle Bin. Undelete.
  Vă daţi seama că nu pot prezenta întreaga aplicaţie într-un articol scris de aceea aşa cum v-am obişnuit vin cu un Video Tutorial care să vă lămurească, dacă merită, sau nu să încercaţi această aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!