Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

14 ian. 2015

Cum descarci filmulete de pe Facebook

Zile trecute am fost întrebat cum se poate descărca filmuleţe de pe Facebook şi astăzi m-am gândit să răspund la această întrebare printr-un Video Tutorial sunt mai multe metode pentru a face acest lucru însă în clip v-o prezint pe cea mai simplă, care nu implică descărcarea nici unei aplicaţii şi de asemenea modalitatea de descărcare este extrem de simplă şi rapidă.
1. Puteţi descărca video clipuri de pe aproape orice site cu ajutorul unei extensii (add-ons) aceasta se numeşte Video DownloaderHalp îl puteţi descărca de Aici 
2. Puţei folosi anumite site-uri terţe care să vă ajute să descărcaţi acele filmuleţe de pe facebook.
- Identificaţi filmuleţul pe care doriţi să îl descărcaţi
- Copiaţi adresa url din bara de adrese
- Intraţi pe fbdown.net (dati click)
- Lipiti (Pate) adresa url copiata anterior
- Click pe butonul Download
- Salvati in ...Ok
3. Sau folosiţi metoda prezentată în Tutorialul Video care implică înlocuirea literelor www în url-ul filmuleţului pe care doriţi să îl descărcaţi în calculator cu litera m pentru a trece în modul mobile - Click dreapta pe clip şi Save As.
  Pentru a înţelege mai bine această metodă vă invit să urmăriţi Clip-ul de mai jos, special făcut pentru dvs.

2 comentarii:

  1. mai merge si cu internet donwload manager pe fb ori ce retea la o caliata hd foarte buna

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am aplicat stategia care am gasit-o pe linkul asta https://etc-etc.ro/descarca-video-facebook/ . O gasesti explicata ci imagini sa inteleaga si un 'afon' in ale calculatoarelor.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!