Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 ian. 2015

Clean Master iti optimizeaza sistemul cu un Click

Sunt multe aplicaţii care se laudă că vă pot creşte performanţa sistemului unele chiar reuşesc amintesc aici de TuneUp Utilitis una dintre aplicaţiile care face o treabă bună când vine vorba de optimizare însă această aplicaţie nu este gratuită şi de asemenea noile variante sunt greoaie şi dificil de setat de către un utilizator fără experienţă. De aceea în ultimul timp au câştigat teren aplicaţiile care optimizează sistemul cu un singur click fără ca intervenţia noastră să fie necesară...
  Ccleaner este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de acest gen. Am scris două articole despre această aplicaţie unul despre optimizarea sistemului '' Curata PC-ul, mai rapid, mai eficient ca niciodata '' Şi cel de-al 2 lea despre posibilitatea de a şterge definitiv anumite informaţii fără ca acestea să mai poată fi recuperate '' Ccleaner sterge definitiv fisiere de pe Hard Disk ''. Din întâmplare am dat însă peste Clean Master care după părerea mea este superior lui Ccleaner atât ca eficientă cât şi ca şi aspect.
Cum foloseşti Clean Master?
- Descărcaţi Clean Master de Aici 

- Instalaţi şi rulaţi aplicaţia Run - Next - Next - Install
  După instalare în momentul în care veţi rula aplicaţia se va deschide fereastra de start în care vă vor fi afişate toate aplicaţiile instalate pe calculator, dar şi de unde (locaţia) şi cât se poate elibera din spatiu ocupat inutil (fisiere temporare). Această aplicaţie posibilitate de a alege ce anume doriţi să ştergeţi dacă doriţi ca anumite fişiere să nu fie şterse daţi click pe folderul respectiv şi alegeţi Ignore dacă doriţi mai multe detalii apăsaţi Details
  Dacă însă doriţi să ştergeţi toate fişierele recomandate (pe care aplicaţia le poate înlătura fără a cauza probleme sistemului de operare) apăsaţi butonul Clean Now.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!