Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 ian. 2015

Ascunde lista de prieteni Facebook

Am început cu ceva timp în urma şirul articolelor despre secrete şi trucuri facebook astăzi vin cu un nou articol în care o să scriu despre modalitatea de a ascunde lista de prieteni de ochii curioşilor, în acest fel nimeni care vă vizitează profilul să nu ştie cu cine sunteţi prieteni. Sunt situaţi în care acest lucru se impune, fie atunci când nu vreţi ca părinţi să vă vadă lista de prieteni fie când aveţi în lista doi amici care nu se înţeleg între ei...
  Modul prin care puteţi să vă ascundeţi prieteni din lista Facebook este foarte simplu şi în acest articol o să vă arăt cum se face.
Logaţi-vă la contul dvs Facebook - Profil (numele dvs pe facebook) - Prieteni - Administrează - Editează confidenţialitatea - Lista de Prieteni ( Aici veţi fi anunţaţi în ce condiţii pot vede alţii lista dvs.) - în funcţie de ce doriţi aici în loc de Public alegeţi Doar eu, sau alegeţi ce persoane să facă excepţie de la restricţia de a vedea lista de prieteni.
  După cum vedeţi paşi pe care trebuie să îi urmaţi nu sunt mulţi şi nici dificili şi cu toate astea am realizat şi un mic video care să vă ajute să înţelegeţi mai bine ce aveţi de făcut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!