Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 ian. 2015

AdwCleaner elimina Adware si barele de instrumente nedorite

AdwCleaner este o aplicație gratuită și ușor utilizat, identifică și elimină adware ca SwiftBrowse, bare de instrumente (se schimbă automat browser-ul) și programe nedorite (programe terţe care se instalează odată cu alte aplicaţii gratuite). Aplicaţia este portabilă (nu necesită instalare). Este de ajuns să rulaţi aplicaţia să scanaţi şi aceasta va identifica elemente nedorite care sunt infiltrate în sistemul dvs.
  AdwCleaner nu este un antivirus şi nici nu pretinde că ar putea ţine locul unei aplicaţii de acest gen, însă poate identifica şi elimina elemente nocive din sistemul dvs. când alte aplicaţii nu o pot face.
  Pe cât de eficienţa pe atât de simplă este utilizarea acestei aplicaţii.
Cum folosesc AdwCleaner?
- Descărcaţi aplicaţia de Aici
- Înainte de a rula aplicaţia AdwCleaner închideţi toate ferestrele de browser (Chrome, Mozila, I.E. etc.)
- Utilizatori de Windows7 vor deschide această aplicaţie cu drepturi de administrator (click dreapta pe ea şi Run as Administrator)
- Odată deschisa fereastra principală faceți click pe butonul Scan, va efectua doar o scanare și nimic nu este eliminat de pe calculator.

- Așteptați până când scanarea este completă. Când scanarea este terminat, veți vedea fișierele care sunt detectate de AdwCleaner.
- Faceți click pe butonul de Raport pentru a vedea o listă cu toate elementele care au fost detectate pentru o mai bună analiză, puteţi alege ce fişiere să fie şterse şi care nu.
- Dacă sunteți gata pentru a elimina elementele identificate, faceți click pe butonul Clean.
- AdwCleaner va reporni computerul. Faceți clic pe OK pentru a continua.
- Un fișier jurnal, se va deschide odată computerul este repornit, acest fișier jurnal, poate fi găsit în folderul systemdrive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!