Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 dec. 2014

Creaza Tutoriale Video HD de cea mai buna calitate

De mult am promis acest articol (cu video inclus) însă am tot amânat, dar în ultimul timp fiind întrebat tot mai des cu ce filmez, sau cum îmi fac video tutorialele, m-am decis să fac pentru început un articol complet în care să, ating" toate aspectele, urmând ca apoi pentru aceia care vor să aprofundeze acest subiect să fac mai multe articole (video tutoriale) despre un subiect bine definit legat de "secretele unui Video Tutorial de calitate"...
  Sunt mai multe condiţii pe care trebuie să le îndepliniţi pentru ca să reuşiţi să creaţi un Video Tutorial de calitate. O să enumăr câteva dintre acestea:
- Un soft de captură video performant
- Cunoştinţe de editare audio video
- Folosirea unor, scule performante" (microfon, cameră video).
- Multă atenţie şi răbdare
  Cu toate acestea se poate crea un Video Tutorial de bună calitate chiar dacă nu îndepliniţi toate aceste condiţii şi astăzi m-am decis să vă arăt cum.
Pentru început aveţi nevoie de un Soft de captură video
Camtasia Studio este softul recunoscut ca făcând o treabă excelentă, mai sunt şi alte aplicaţii de acest gen ca:
- Bandicam
- Fraps
- CamStudio
- OCam
  Eu însă mă înţeleg foarte bine cu Camtasia Studio care să vă spun sincer nu m-a dezamăgit de foarte multe ori aşa cum au făcut celelalte softuri de captură folosite în trecut.
În video tutorialul creat special pentru dvs. folosesc
* Camtasia Studio 8 Download
* Audacity Download
* Quick Time 7 Download
  Cu Camtasia Studio 8 filmez desktop-ul editez video
  Cu Audacity elimin sunetele nedorite (zgomote, fragmente neclare, tot ce nu vreau să se audă în video), mă ajută să obţin un suport audio de calitate chiar dacă folosesc un microfon de căşti (fără alte filtre).
  Quick Time 7 - Mă ajută să salvez proiectul meu video în format Mov. Quick Time 7 trebuie instalat înainte de a instala Camtasia Studio pentru ca acest codec să fie asimilat de aplicaţie.
  După ce aţi instalat toate aceste aplicaţii urmăriţi video de mai jos pentru a ştii ce aveţi de făcut.
Notă* După ce aţi instalat Camtasia porniţi înregistrarea Start - All Programs - Camtasia Recorder 8 - după ce aţi făcut setările minime în această fereastră;
Select area - Dimensiunile firmari (alegeţi 1280/720
Recorded inputs - Webcam on (vă va apărea în colţul din dreapta sus imaginea captată de web, dacă aveţi unul conectat). Dacă vreţi să nu apară o captură a web-ului bifaţi off
Audio on - captează sunetul microfonului (dacă aveţi unul conectat, atenţie la volumul acestuia)
Audio off - nu captează sunet de la microfon (putând introduce un fundal audio pe video în momentul în care editaţi proiectul). Începeţi filmarea prin apăsarea butomului rec.
Vă invit să urmăriţi acest Video Tutorial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!