Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 dec. 2014

Creaza propriul Logo Gratuit

Am mai scris un articol pe această temă ,, AAA Logo Creaza foarte rapid logo Profesional''Vorbeam atunci însă despre posibilitatea de a vă rea o imagine (foto) logo personalizată. În articolul de astăzi (dar mai ales în Tutorialul video vă voi arăta cât de simplu este să vă creaţi un logo Video (fragment de început pe care să îl folosiţi la prezentările dvs. video (Video Clipuri).
  Paşi pentru a vă crea un logo sunt foarte simpli, nu o să ne folosim de nici o aplicaţie ci o să ne ajute un site. Pentru a începe va trebui să vă creaţi un cont, să vă înregistrați (register) Aici Flix Press 
- După ce aţi introdus datele (username, nume, mail, parola, cod)
- Verificaţi contul (accesaţi link-ul primit pe adresa de mail)
- Acum vă puteţi loga (username, parola, login)
Pentru a vă crea un logo puteţi alege o temă din panoul de prezentare (Plătită între 3-40 $, sau puteţi alege teme gratuite apăsând Free Templates)
- Alegeţi-vă o temă pe care să o Customizati după bunul plac (în anumite limite impuse de gratuitate).
- Pentru a începe după alegerea temei dorite apăsaţi Next
- Bifaţi căsuţa prin care certificaţi că aţi citit termeni şi condiţiile şi daţi click pe Customize Now
- Introduceţi o imagine, sau mai multe în funcţie de tema aleasă, introduceţi textul dorit.
- După ce aţi introdus imaginii şi text, va trebui să le înlocuiţi cu acestea pe cele din tema originală faceţi acest lucru prin apăsarea butonului Place Order confirmaţi înlocuirea prin click pe Yes şi apoi apăsaţi butonul Vew My Orders.
- Aşteptaţi procesarea schimbărilor şi când acestea au fost salvate daţi click pe rezultat pentru a vă vedea propria creaţie
- Pentru a descărca rezultatul obţinut daţi click pe More Options şi apoi Download SD şi salvaţi Save File
  Atât de simplu este şi dacă nu mă credeţi vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos creat special pentru acest articol!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!