Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 dec. 2014

Castiga spatiu pe hard prin redimensionarea, optimizarea imaginilor

Am scris dupa cum poate stiti multe articole despre cum puteti castiga spatiu liber pe hard prin diferite metode ( gasiti toate articolele aici http://plr.io/1lj). Astăzi voi scrie (voi face şi un video) despre modalitatea de a câştiga spaţiu pe hard prin redimensionarea, optimizarea imaginilor (pozelor), în acest fel câştigând până la 40% din spaţiul ocupat de acestea. Dacă vă întrebaţi cum puteţi face acest lucru vin şi vă spun că...
  Sunt multe modalităţi de a redimensiona (micşoră spaţiul ocupat de o imagine). Voi vorbi despre două aplicaţii şi 1 site care vă pot ajuta să optimizaţi atât poză cu poză, cât şi un folder întreg cu poze.
1. Advanced JPEG Compressor
  Una din cele mai eficiente aplicaţii de acest fel prin simpla introducere a unei imagini în fereastra de Start a acestei aplicaţii puteţi câştiga spaţiu fără să pierdeţi din calitatea pozei, de asemenea această aplicaţie oferă posibilitatea de a se regla gradul de compresie, făcându-se în acest fel un echilibru între optimizare şi calitate, acest lucru permiţându-vă să câştigaţi însă foarte mult spaţiu (la un număr mare de imagini optimizate). Salvaţi poza redimensionată mergând în tab-ul File - Save As


2. Antelope
  Este aplicaţia care va permite redimensionarea unui folder întreg cu poze, nefiind nevoiţi să introduceţi poză cu poză. Introduceţi un Folder şi apăsaţi butonul Optimize (sus în dreapta ferestrei) tot ce mai aveţi de făcut este să aşteptaţi (în funcţie de numărul pozelor introduse) Aplicaţia va salva automat pe Desktop un folder cu pozele optimizate, în momentul în care procesul va fi încheiat puteţi şterge folderul original şi muta noul folder mult mai mic ca şi dimensiuni, in locul acestuia.

3. Tools Online Optimizre Imagini - GÂF, JPG, and PNG
  Acest tools vă ajută să optimizaţi online imagini prin accesare a link-ului pe care îl veţi găsi mai jos, vi se va deschide pagină web în care puteţi introduce imaginea pe care doriţi să o optimizaţi fie prin Drop and Down (trageţi direct imaginea) fie prin apăsarea butonului Browse.
  Vă vor fi afişate mai multe imagini cu diferite grade de optimizare dvs. puteţi alege una dintre aceste imagini în funcţie de ceia ce doriţi calitate şi dimensiune mică (primele 3) sau urmăriţi doar o dimensiune mică (indiferent de calitate) următoarele imagini afişate de către Tools

  in Video Tutorial acestui articol am vorbit despre mai multe Tools-uri cu care puteţi optimiza imagini online. Puteți găsi în descrierea Clipului de pe YouTube link-urile tuturor aplicaţiilor pe care le prezint în acel Clip.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!