Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 nov. 2014

Vpn One Click ascunde Ip-ul

Încă o aplicaţie cu care vă puteţi ascunde (schimbă) IP-ul calculatorului. Am scris nenumărate articole pe această temă le găsiţi în pagina APLICAŢII PC în meniul internet. Cu toate astea încă mai sunt întrebat cum îmi pot schimba ip-ul pentru a naviga pe un site restricţionat, am să caut soluţii până când fiecare dintre voi care doriţi să vă ascundeţi ip-ul real din diferite motive să reuşiţi să navigaţi fără probleme pe unde doriţi...
  VPN One Click este o aplicaţie simplă care vă permite să utilizeze servere din alte țări pentru a ascunde adevărata locaţie unde vă aflaţi, dar care vă permite şi să accesaţi site-uri la care nu aţi avea în mod normal acces.
 Când te conectezi prin această aplicație, adresa IP văzută de servere nu este cea reală.
- Descarcati aplicatia de Aici  
- Instalarea este una simpla si rapida
  Rulaţi Aplicaţia - vi se va deschide fereastra principală, cu opțiuni pentru țări din care să vă alegeţi ip-ul
  Țările disponibile sunt: ​​SUA, Canada, Australia, Marea Britanie, Italia, Franța, Suedia, Germania, Elveția, Olanda, Luxemburg, Spania, Bulgăria, România, India, Singapore, Egipt, Rusia, Turcia, Hong Kong, Japonia. Apoi veţi vedea starea conexiunii Disconnected sau Connected. Puteți alege o anumită țară, sau puteți lăsa programul să aleagă o locaţie aleatorie pentru dvs. Puteți schimba, de asemenea, conexiunea la orice moment (alegând o altă locaţie).

  Pentru a realiza conexiunea la serverele disponibile tot ce aveţi de făcut (după descărcarea, instalarea și rularea programului), este să daţi click pe unul dintre steagurile afișate, acestea reprezentând țara în care se află serverul respectiv).
  Conexiunea se va realiza în mai puțin de câteva secunde. După ce conexiunea a fost realizată, IP real va fi ascuns, iar traficul criptat, statusul programului se va schimba în Connected, iar sub acesta vom vedea noua adresă IP care ne-a fost alocată,
  Deconectarea de la Vpn One Click, se face accesând zona de notificare a sistemului de operare Windows, (lângă ceas) să dăm click-dreapta pe iconița programului și să alegem opțiunea Disconnect din meniul contextual. Tot în acel loc, atunci când programul este minimizat, vom vedea și steagul țării în care se află serverul la care suntem conectați.
  Folosirea acestei aplicaţii va reduce viteza de net de aceea este indicat atunci când nu aveţi nevoie de ea să o deconectaţi.

  Nu există limite privind cantitatea de navigare poți folosi aplicaţia atât timp cât stai on-line.
VPN One Click protejează intimitatea online, deblochează toate serviciile blocate, cum ar fi Twitter, Facebook, Skype, Pandora, Hulu tv, prin conectarea la un server virtual privat de rețea. Adresa ta de ip public va fi diferit de cel real, iar conexiunea va apărea ca provenind dintr-o altă țară pentru a proteja pe deplin intimitatea ta. În plus, conexiunea la internet va fi complet criptate.

1 comentarii:

  1. salut...ma numesc Andrei....am privit multe video tutoriale..de aici..si mia fost foarte de folos....ms..mult esti un geniu...deci....ma kinui de o jumatate de an...sami facun server...de counter strike..1.6..si nu mi se primeste...faza e ca..nu se pot conecta,..,altii la serverul meu...am, deskis portul..am facut cam tot..dar oricum..nimeni nu se pot conecta..si nustiu dece..si terog mult..daca ai timp..sa faci un video tutorial..unde sa demontsrezi amanuntit...cum se face..orice kitibus,,adica cum faci un server..counter strike 1 .6..................ms....mult...voi astepta..acest videotutorial....cu mare drag...

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!