Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

11 nov. 2014

Tv Online Cool Tv sau My WebTv

  Când eşti departe de România şi nu numai un astfel de portal Online îţi prinde bine. Plăteşti abonamentul la Internet şi cu ajutorul acestuia beneficiezi şi de programele tv preferate, pentru a viziona un film, o ştire, să asculţi muzică, sau să vezi o partidă de fotbal. În trecut urmăream toate acestea folosindu-mă de site-ul Cool Tv însă mai nou urmăresc posturile Tv online pe My WebTv, dacă mă întrebaţi de ce vă spun că...
My WebTv
  Mi se pare mai organizat având atât posturi Tv în limba romană dar şi străine (Anglia, U.S.A, Spania, Italia, Franţa, Germania). De asemenea viteză de încărcare şi redare mi se pare mai bună (fapt care m-a îndepărtat de Cool Tv).
   Dacă urmăriţi un anume post vă va grupa în partea dreaptă o liste de programe cu acelaşi profil.
  Şi încă un lucru care m-a atras la acest site este posibilitatea de a viziona programul pe toată ziua dar şi ceea ce va imediat după... 
  Dar să nu credeţi că nu are şi acest site dezavantaje (îţi deschide pagini publicitare pe care trebuie să le închizi pentru a nu îngreuna conexiunea la internet, dar şi pentru că unele reclame sunt sonore şi afectează vizionarea).
Cool Tv.
  Vă întâmpină cu Panoul de Control în care îţi sunt afişate posturile tv pe care le puteţi viziona. Un avantaj al acestui site este suportul de ajutor în ceia ce priveşte instalarea Plug-in-urile necesare pentru a viziona posturile tv.
    Pentru a viziona posturile Tv Online atât pe Cool Tv cât și pe My WebTv aveţi nevoie de:
* Browser-ul Internet Explorer (unele posturi merg şi cu Mozila)
* Sopcast (Descarcați de Aici)
* VLC Player (Descarcati de Aici)
* FlashPlayer (pe care cred că deja îl aveţi instalat).
 Voi cum vizionați posturile Tv Online?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!