Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 nov. 2014

Transforma Windows-ul Xp, Vista sau 7 in Window 8

Dacă este să mă întrebaţi pe mine care este cel mai bun Windows am să vă spun că Windows 7 Home Premium este cel mai (rapid şi stabil), iar pentru cei care au sisteme performante pot încerca variantă Ultimate. Poate o să supăr pe mulţi, dar pentru cei care au sisteme foarte slabe recomand windows XP Home Premium. Dar subiectul articolului de astăzi nu este acela de a afla care este cel mai bun Windows ci cum putem face ca Windows-ul nostru să arate ca Windows 8...
  Windows 8 nu prea a adus plusul de performanţă care îl aşteptau utilizatori, cea mai mare schimbare fiind cea de ordin estetic şi atunci pentru cei care folosesc Windows XP, Vista, sau 7 şi care nu vor, sau nu pot instala Windows 8, dar care vor să se bucure de reînnoirea interfaţatei a apărut Windows 8 Transformation Pack.
  Windows 8 Transformation Pack vă da aspectul de Windows-ului 8 Chiar şi pe vechiul Windows XP:
Designul Metro, teme, imagini de fundal, icoane, sunete și alte caracteristici pot fi ale tale cu acest pachet temă liberă.
pack windows 8 pentru xp si windows 7
  Windows 8 Transformation Pack instalează automat o serie de modificări și programe de design, reglează meniuri, cursoare, screensavere și sunetele de sistem să imite versiunea Windows-ului 8.
Puteți configura de asemenea, elemente individuale ale Windows 8 Transformation Pack. Elementele standard includ aplicații, cum ar fi ceas, calendar, setările de sistem, Gmail, Hotmail, Twitter, Facebook, Internet Explorer, Muzică și Galerie foto.
  Dacă doriți să experimentaţi Windows 8 pe XP, Vista sau Windows 7, descărcați Windows 8 Transformation Pack de
  AICI
Dezarhivaţi arhiva descărcată şi veţi găsi Windows 8 Transformation Pack 9.1 instalaţi cu dublu click.
transforma windows xp in windows 8
  La finalul instalări vi se va cere un restart şi după reiniţiere sistemului vă veţi bucura de interfaţă Windows-ului 8, dacă vreţi să dezinstalaţi acest Pack o puteţi face accesând acelaşi folder descărcat şi dând Uninstall.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!