Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 nov. 2014

Sweet Home 3D iti aranjeaza mobila in casa

A venit (cam taziu) vremea să scriu despre prima aplicaţie pe care o voi integra în pagina APLICAŢII PC în meniul Grafică şi Design (Dizain). Sweet Home 3D este aplicaţia despre care o să scriu, am ales această aplicaţie întrucât cred eu că este simpli de folosit, permite integrarea unui proect 2D şi permite de asemenea aranjarea mobilei în casă..
  Mai nou mari comercianţi de mobilă şi au dezvoltat proriile lor aplicaţi pentru a vă aranja mobila în casă, o astfel de aplicaţie fiind pusă la dispoziţie de cei de la IKEA.
  Sweet Home 3D nu este o aplicaţie greu de folosit însă nu o să scriu foarte mult despre această aplicaţie întrucât dacă ar fii să vă explic cum funcţionează mi-ar lua o zi de scris. Am să las un Video pentru fiecare operațiune pe care o puteți efectua.
1. Introducerea unui plan 2D (schiţa arhitect) în felul acesta veţi vedea cum va arăta casa visurilor dvs.
2. Adăugarea petelor de culoare (tencueli, ferestre uşi,)
3. Adăugarea mobilierului.

Descarcati Sweet Home 3D de Aici
  Cu ajutorul unei astfel de aplicaţi evitaţi momentele neplăcute de genul "aşa vine"? "asta este"? "Nu vine cum îmi imaginam". Evitând tot odată şi cheltuieli inutile. Această aplicaţi dispune de o grămadă de unelte în bară superioară, dar de asemenea puteţi Downloda ulterior alte obiecte schiţe, etc de care aveţi nevoie pentru ca proectul dvs. să să devină aşa cum vă doriţi.
 Mai sunt si alte aplicaîi de acest gen dintre care amintesc:

* Google SketchUp
* AutoCAD
* FreeCAD
* OpenSCAD
* ArchiCAD
Urmăriți video!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!