Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 dec. 2014

Sterge un fisier-folder blocat in Windows

  Am scris cu ceva timp in urmă un articol despre Unlocker ,,Cum poti debloca, sau stergi un fisier/folder care nu se lasa sters'', o aplicaţie destul de simplu de folosit şi eficientă, dar se întâmplă ca nici aceasta să nu poată şterge anumite fişiere, sau foldere care sunt blocate de alte procese. se poate folosi şi o altă metodă scriind o comandă în CMD însă astăzi o să vorbesc despre o altă aplicaţie care vă ajută să ştergeţi fişierele care nu se lasă şterse.
  De multe ori un simplu restart poate rezolva problema ştergeri fişierelor blocate de alte procese, însă uneori aceste procese blochează permanent un fişiere şi atunci se impune folosirea unei aplicaţi ca:
  IObit Unlocker este o aplicaţie gratuită care odată instalată se adaugă în meniul contextual fiind de ajuns un click dreapta pe fişierul. Folderul care nu poate fi şters şi de aici mai aveţi doi paşi până îl veţi şterge fără probleme
Descărcaţi aplicaţia IObit de Aici

Instalarea este simplă, dar atenţie să debifaţi (decline) toate aplicaţiile cu care aceasta vine la pachet.
După instalare nici măcar nu va trebui să rulaţi aplicaţia ci aşa cum v-am spus mai sus daţi click dreapta pe ce anume doriţi să ştergeţi (şi nu se lasă şters cu Delete) şi alegeţi din meniu IObit Unlocker
  Se va deschide o fereastră din care va trebui să alegeţi ce anume doriţi ca IObit să facă în cazul nostru să deblocheze şi să şteargă Unlock - Unlock and Delete şi gata fişierul, sau folderul care nu puteaţi să îl ştergeţi acum este şters (cu confirmarea dvs).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!