Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 dec. 2014

File Repair Repară fişierele video, audio, documentele

Am scris scris un articol despre mai multe aplicaţii care pot repara fişierele corupte ''Aplicatii care repara fisiere video, audio si documente corupte'' În acel articol am scris termeni generali despre acele programe promiţând că am să revin cu amănunte despre fiecare aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi repara fişiere care din diferite motive refuză să se mai lase utilizate în condiţii normale (nu mai rulează).
   Acum să nu vă gândiţi că aceste aplicaţii pot repara filmuleţe al cărui transfer de Download a fost întrerupt din diferite cauze.

Situaţii în care File Repair vă poate ajuta

  • fișier este într-un format greu de recunoscut
  • imposibilil de citit acel fișier ( nu poate fi accesat )
  • Fiiserul are o extensie necunoscuta
  • Erori de memorie
 File Repair este una dintre cele mai eficiente aplicaţi gratuite care se ocupă de repararea datelor această aplicaţie poate repară o gamă variată de fişiere:
* Video (.avi, .mp4, .mov, .flv, .wmv, .asf, .mpg); 
* Audio ( mp3 si wav).
* Imagini ( jpg, jpeg, gif, tiff, bmp si png);
* Arhive RAR sau ZIP;
* fişiere PDF;
* fişiere Word (.doc, .docx, .docm, .rtf);
* fişiere Excel (.xls, .xla, .xlsx);
* Baze de date Access (.mdb, .mde, .accdb, .accde);
* fişiere PowerPoint (.ppt, .pps, .pptx);
Cum folosiţi File Repair? 
- Descărcaţi aplicaţia de Aici 
- Instalaţi - în timpul instalării, vi se va cere să instalaţi şi alte programe (nu vă daţi acceptul, săriţi peste, sau declinaţi alte instalări).
- După instalare rulaţi File Repair
- Vi se va deschide fereastra de mai jos va trebui să încărcați fișierul (cu care aveţi probleme) (Săgeata 1) şi apoi apăsaţi Start Repair (Săgeata 2). Aplicaţia scanează fișierul deteriorat și extrage datele într-un nou fișier utilizabil.
repara fisiere
  Dacă însă nu aţi reuşit să reparaţi fişierul dorit, producători aplicaţiei vă pun la dispoziţie o adresă de mail, și anume repair@filerepair1.com la care puteți trimite fișierul dvs. corupt, și, în maximum 24 de ore, ar trebui să primiți un răspuns, însoțit de (dacă aveţi noroc) fișierul recuperat.
  Am să scriu articole şi despre celelalte aplicaţi prezentate în articolul trecut în felul acesta dacă una dintre aplicaţi vă dezamăgeşte, să aveţi posibilitatea de a alege între mai multe în felul acesta şansele de reuşita să crească.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!