Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 dec. 2014

Redimensioneaza imagini rapid (Editare in lot)

Dacă v-aţi întrebat cum puteţi redimensiona o imagine (o puteţi mixora, sau mări) astăzi scriu acest articol pentru dvs. Am mai scris în trecut despre o aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi face acelaşi lucru (PhotoScape), cu care puteaţi edita foarte uşor o imagine (puteţi citi pe acest blog articole tastând în căsuţa de căutare PhotoShape). Astăzi o să scriu despre Image Tuner o aplicaţie gratuită care poate edita imagini în lot (mai multe odată) în felul acesta câştigând timp...
  Nu numai că poate efectua o operaţiune asupra a mai multor imagini deodată, dar poate efectua mai multe operaţiuni la o singură acciune fapt care îl face extrem de eficient, putând redenumi, redimensiona, roti, schimba culoarea, sau adăuga un filigran cu colecția de fotografii dintr-o dată. 
Descărcaţi aplicaţia de Aici
- Instalaţi Run - Next - Next - next -Next - Next - Atenţie instalaţi în mod Costume Installation, pentru a evita instalarea Browser-ului - Opera - Debifaţi - Next - Install - Finish.
- Odată deschisă fereastra de start a aplicaţiei, va trebui să introduceţi imaginile (o să scrie despre acţiunile colective asupara mai multor imagini de o dată), paşi fiind relativ aceiaşi şi pentru o imagine indiduală.
- Apăsaţi pe meniul Add Images (sageata 1) - selectaţi imaginea pe care vreţi să o introduceţi (selectaţi mai multe imagini) şi daţi Open.
- Selectaţi toate pozele introduse şi daţi pe semnul + (sageata 2) din partea dreaptă sus a ferestrei şi alegeţi din fereastră deschisă ce anume doriţi să faceţi (sageta 3), după fiecare selecţie a unei operaţi, daţi Add, alegeţi valorile şi când aţi terminat tot ce doriţi să faceţi, daţi Done ( sageata 4,5). Toate aceste activități de editare vor fi efectuate în modul de lot, pe toate imaginile care le-ați selectat, într-o singură operație (sageata 6) pe care o puteți lansa pur și simplu apăsând F9.
  Partea proastă a acestei aplicaţie este aceia că, nu îţi sunt arătate în timp real. O să vedeţi efectul schimbărilor după salvarea imaginilor Start (sageata 7).

Caracteristici:
  • Redimensionarea fotografiilor în modul de lot folosind template-uri built-in
  • Redenumi mai multe imagini în modul de lot
  • Adaugă logo-ul sau alte filigran pentru mai multe fotografii simultan
  • Conversia între formate de imagine utilizând diverse setări
  • Flip, roti, ascuțit, colorize, rotund fotografii
  • Scoateți EXIF ​​și alte informații de la imagini digitale
  • Interfață intuitivă ușor de utilizat 
  • Utilizarea resurselor procesorului scăzut în timpul oricărui proces, inclusiv de conversie
  • Căutare automată pentru fotografii digitale, în cadrul orice folder și subfolderele
  • Suporta formate comune (JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF, PCX, etc.)
  • Suporta Camera Raw (CRW, CR2, RAW, NEF, DCR, x3f, ORF etc.)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!