Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 nov. 2014

MP3 InCall Recorder & voice inregistreaza convorbirile telefonice pe Android

Iniţial am vrut să fac un articol în care să pun o listă cu cele mai bune 3 aplicaţii cu ajutorul cărora puteţi înregistra o convorbire telefonică cu ajutorul unui smartphone ce utilizează Android însă articolul era prea mare şi cu prea puţine detali pentru fiecare aplicaţie în parte aşa că am decis să scriu 3 articole separate urmând ca dvs să alegeţi ce aplicaţie doriţi să utilizaţi în funcţie de descrierea făcută în articolele dedicate ei...
  Sunt sigur că mulţi dintre dvs. aţi avut nevoie de o atsfel aplicaţie măcar odată în viaţă, şi nu mă refer neapărat la sistuati ilicite (şantaj, amenitare, etc), mă refer la situaţi, cum ar fi dovedirea unor amici a anumite convorbiri, sau părinţilor, sau şefilor, etc.., repet nu recomand folosirea unei astfel de aplicaţii pentru scopuri "murdare". Plecând de la aceste idei vin şi vă prezint prima dintre cele 3 aplicaţi de înregistrare a convorbirilor telefonice (pe care l-am testat) realizate pe Android.
  Nu o să insist foarte mult pe detali tehnice plecând de la ideea ca toţi posesori de Smarhone-uri cu sistem de operare Android ştiu să Caute - Descarce - Instaleze o aplicaţie din Play Store.
  Cea mai cunoscută aplicaţie de înregistrat apeluri (convorbiri) telefonice pentru Android este MP3 InCall Recorder & voice. Sunetul redat de această aplicaţie fiind comprimat într-un fişier MP3 de o bună calitate. Puteți alege atunci când să înceapă înregistrarea sau o puteţi declanşa manual, reducând astfel mărimea fişierului audio rezultat. Puteți alege unde să plasaţi butonul de pornire de înregistrare şi aveţi posibilitatea să gestionați toate fișierele audio rezultate. Aveţi posibilitatea să înregistraţi perioade mai lungi de timp, fişierul rezultat după o oră de convorbiri având o dimensiune de numai 7Mb.
  Aplicația rulează în fundal și suprapune un buton de pe interfața aplicației telefonului. Atunci când efectuați sau participă la un apel, atingerea acestui buton începe imediat înregistrarea. Aplicația va opri automat înregistrarea atunci când un apel se termină. Atunci când efectuați sau participaţi la un apel telefonic, un mic buton verde apare în partea din dreapta sus; pur și simplu atingeți-l pentru a începe înregistrarea. Butonul va dispărea şi vă va aprea în bară de notificare, un buton roșu, acesta vă va permite să opri înregistrarea în orice moment.
  Am să las mai jos şi alte caracteristici şi de asemenea aveţi Aici Lista a Smartphone-urilor care pot folosi această aplicaţie.
Varianta Free
- Organizarea înregistrărilor după dată
- Ștergere automată a înregistrărilor vechi
- Marcarea înregistrărilor ca importante pentru a evita ștergerea automată
- Selectare multiplă, ștergere, trimitere
- Afișarea nume și fotografie contacte
- Protejarea înregistrărilor prin parolă
- Diferite formate de înregistrare
- Opțiunea de întârziere a pornirii înregistrării
- Moduri diferite de înregistrare, după număr, contact, număr necunoscut sau doar contacte selectate 
Varianta Pro
- Auto email (Pro)
- Integrare Dropbox (Pro)- Mod înregistrare Automat sau Manual (Pro)
- Integrare Google Drive (Pro)
- Integrare WebDAV (Pro)

  Această aplicaţie poate fi descărcată gratuit de
Aici. Odată ajunşi în pagină Apăsaţi Butonul Instalaţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!