Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

14 nov. 2014

Eroarea Firefox is already running, but is not responding

În anumite situaţi Bowser-ul Mozila se blochează Fie că urmărim un videoclip pe Youtube, fie că avem mai multe ferestre deschise, fie că avem doar o pagină deschisă browser-ul Mozila poate să ne dea o eroare şi trebuie să închidem procesul din Task Manager însă odată închise ferestrele blocate (odată închis Browser-ul). În momentul în care dorim să redeschidem Browser-ul ne spune că acesta este deja deschis şi că rulează "Firefox îs already running, but îs not responding" deşi noi nu avem nici o pagină Web deschisă
  Pentru a scăpa de acest mesaj şi a reporni Browser-ul va trebui să oprim procesul ce rulează în background. Acest proces nu este vizibil în mod normal de aceea noi nu vedem nici o pagină Web deschisă şi totuşi acest mesaj ne spune clar ca Mozila Firefox rulează.
  Pentru a remedia problema sunt sigur că până acum dădeaţi restart şi totul era în ordine (puteaţi să accesaţi Browser-ul Mozila). 
  Mai este însă şi o altă posibilitate de a remedia această problemă, care nu necesită un restart, ci doar oprirea acestui proces din Task Manager, faceți click dreapta pe un loc liber în bară de activități Windows (bara de Start) și selectați Task Manager (sau apăsați Ctrl + Shift + Esc).
- Când fereastră Task Manager se deschide, selectați fila Procese.
- Selectați intrarea pentru firefox.exe (apăsați F de pe tastatură pentru a găsi mai repede) și faceți click pe End Process.
- Faceți click pe Yes (End process) în "Task Manager de avertizare", (
în caseta de dialog care apare).
Porniți Firefox în mod normal.

2 comentarii:

  1. salut! Daca tot ai adus vorba despre blocare pe Youtube poate ai o solutie si pt acest lucru,la mine YouTubeul se blocheaza aproape la orice clip si nu e de vina latimea de banda a internetului si nici componentele pc.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Anonim ! 4 noiembrie
      Am nevoie de câteva detalii înainte să caut o soluţie
      1 Ce placă video ai
      2. Ce Windows
      3. Cu ce Browser deschizi Youtube (şi dacă şi cu alte Browser-e se comportă la fel)
      Cauzele pot fi multe de la viteza de net la setări prost făcute şi consumul mare de resurse în timpul rulări (cauzate de viruşi, sau un sistem slab). Dă-mi detaliile pe care ţi le-am cerut şi îţi voi spune ce ai de făcut.

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!