Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 nov. 2014

Mz 7 Optimizer customizare si optimizare Windows 7

Mz 7 Optimizer este un mic utilitar pe care l-am folosit mult în trecut, este adevărat că sunt alte aplicaţii mai bune ca aceasta''Cum Modifici Aspectul Windows-ului 7'', dar sunt sigur că şi aceasta o să vă placă, mai ales că are mai multe funcţii (atât de optimizare cât şi de customizare). O să vedeţi că face o treabă destul de bună, dacă sunteţi atenţi la setări, care sunt foarte uşor de făcut (prin bifarea unor căsuţe)...
  Mz 7 Optimizer este una din cele mai simple aplicaţie de customizare aşa cum vă spuneam este de ajuns să bifaţi o căsuţă pentru ca setarea respectivă să se realizeze, de asemenea optimizarea este şi mai simplă.
- Descărcaţi aplicaţia de AICI
- Instalaţi cu Next - Next - Next - Install - Săriţi peste partea introductivă a aplicației cu Cancel
- La prima rulare vă va recomanda să faceţi un Backup (dacă sunteţi atenţi nu este necesar)
  Cu Mz 7 Optimizer puteţi configura memoria virtuală, dezactiva servicii inutile, modifică regiştri Windows, configura procese de optimizare automate asupra Hard Disk-ului atunci când nu utilizăm calculatorul, modifică priorităţile proceselor, optimizează conexiunea la internet, etc.

  Pentru toate acestea navigaţi în panoul din partea strângă dând click pe fiecare opţiune din meniu şi apoi faceţi setările pe rând, dând click pe fiecare Tab (în partea de sus a ferestrei).
  De ex. în Windows Tweaks la “Startup Tweaks”, putem configura boot-area sistemului de operare pentru ca acesta să pornească cât mai rapide posibile.
  Mz 7 Optimizer face parte din Mz Ultimate Tools şi o să vedeţi că în Useful Tools găsiţi o listă cu mai multe aplicaţi cu ajutorul cărora vă puteţi optimiza calculatorul.
 Una din cele mai dese opţiuni de către mine este Automatic Optimization. Aici aveţi grupate toate operaţiunile necesare care duc la îmbunătăţirea performanţelor.
  Vizionaţi acest Video (nu îmi aparţine) care vă poate ajuta să vă faceţi o idee despre ce puteţi face cu Mz 7 Optimizer.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!