Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 dec. 2014

AAA Logo Creaza foarte rapid logo Profesional

Am fost întrebat de curând dacă ştiu vreun program de creat logo am răspuns că da sigur că ştiu, însă răspunsul diferă de la caz la caz în funcție de ce fel de logo doreşte să creeze, un logo static (o poză), sau un logo dinamic (o animaţie gâf, sau video). În funcţie de ce anume doriţi să creaţi am să scriu câteva articole pe această temă...
  Pentru început am să scriu despre AAA Logo
- Descărcați AAA Logo de AICI
- Instalaţi aplicaţia cu Run - Next- Next - Install - Finish
  Aplicaţia este extrem de simplu de folosit şi vine cu anumite proiecte gata făcute, grupate pe categorii, dacă aţi identificat un proiect care vi s-ar potrivi îl puteţi alege şi edita (modifica după bunul plac), puteţi adăuga sau elimina, puteţi mări sau micşora dimensiunea, puteţi schimba culoarea şi stilul textului. Cu alte cuvinte aveţi libertatea să faceţi ce doriţi plecând de la un proiect prestabilit. Sau vă puteţi crea propriul project plecând de la zero.
  O să scriu în acest articol despre comenzile de bază urmând să vizionaţi un scurt video pentru a vedea ce puteţi face cu această aplicaţie.
  Odată instalată şi rulată aplicaţia veţi fi întâmpinat de fereastra cu propuneri de logo gata facute, vă puteţi alege unul accesând lista cu categorii Logo Templates.
  Dacă aţi identificat un proiect care vă place daţi click pe el şi începeţi editarea. Totul este foarte simplu mouse-ul fiind actorul principal al acestei operaţiuni.
   Selectaţi elementele din logo pe care vreţi să le modificaţi şi fie mergeţi în panoul din dreapta pentru al înlocui fie mergeţi în meniul Edit Selected Objects (sus-central) 
- Pentru ai modifica dimensiunile - Scale
- Pentru ai schimba culorile - Colors
- Pentru a adăuga text - Text
- Pentru a elimina un obiect sau text click dreapta pe el şi Delete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!