Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 nov. 2014

Cine iti consuma internet-ul

Am scris zilele trecute un articol "Afla daca cineva iti fura net" în care vorbeam despre posibilitatea de a afla dacă cineva s-a conectat la reţeaua dvs. Wireless. Şi de asemenea am mai scris şi despre aplicaţii care vă repară şi îmbunătăţesc conexiunea la net, găsiţi articolele în pagina "APLICAŢII PC" în meniul Internet. Astăzi voi scrie despre modalitatea de a afla ce aplicaţii vă consumă din banda de net şi cât anume şi de asemenea voi prezenta cum anume puteţi limita, sau puteţi bloca consumul de net...
  Dacă internetul vă merge prost aţi sunat la furnizorul de servici şi v-a spus că din partea lor nu sunt probleme, aţi verificat reţeaua de intruşi, (citiţi articolul lăsat mai sus) şi nu aţi găsit nici un suspect, aţi folosit aplicaţi de optimizare a conexiuni şi creşterea vitezei de internet şi totuşi netul merge prost este timpul să verificaţi ce aplicaţii vă consumă din bandă de net făcând ca acesta să fie "puturos".
  Aplicaţia despre care o să scriu se numeşte NetBalancer, iar varianta gratuită o puteţi descărca de Aici!
- Instalarea aplicaţiei este simplă Run- Install- Next - Next
- Puteţi instala opţional şi modul Try (o fereastă care va arăta în bară de start consumul în timp real).
- După instalare vi se va deschide o fereastră de monitorizare a tuturor aplicaţiilor.
- Vi se va afişa care aplicaţie consumă
- Cât anume consumă (Kb/s)
- Şi ce prioritate are
Pentru a schimba prioritatea de consum, sau pentru a bloca acea aplicaţie (să nu mai consume), daţi click dreapta pe aplicaţie şi din meniul Download Priority.. şi apoi Upload Priority... alegeţi ce anume vreţi să faceţi cu acea aplicaţie, să îi schimbaţi prioritatea sau să o blocaţi
 Puteţi customiza aceste reguli după bunul plac. Poţi alege ziua şi ora când să fie activa regulă, poţi alege ce protocol să blochezi sau nu, poţi alege chiar şi limita de Download sau Upload.
Toate aceste setări făcute inteligent pot duce la o viteză a traficului de internet pentru programele care vă interesează cum ar fi Browser-le.
  Vă recomand să răsfoiţi Articolele publicate în pagina ''APLICAŢII PC'' în meniul Internet, sunt sigur că veţi găsi articolele care vă pot ajuta !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!