Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 nov. 2014

Cel mai bun Player Video

  Am fost întrebat care este cel mai bun Player video şi sincer nu am ştiut ce să răspund întrucât această întrebare este relativă, cel mai bun poate fi un player care suportă cât mai multe formate (deţine codecuri numeroase), sau unul care descarcă subtitrări online, sau unul care este uşor de folosit şi consumă puţine resurse, sau cel mai bun player este acela care te ajută să vezi un film pe care cu alte Playere nu l-ai putut vedea. Plecând de la aceste idei am făcut o listă cu cele mai bune 10 Playere video...
  Pe primul loc pentru mine este KMPlayer pe care îl puteţi descărca de Aici
  Este gratuit, consumă puţine resurse, suportă majoritatea formatelor video, are o interfaţă modernă care poate fi schimbată când vă plictisiţi prin înlocuirea cu un nou skin.
  Pe locul doi este Gom Player pe care îl puteţi descărca de Aici
  Când nici un Player video nu vă citeşte un fişier video Gom Player o va face întrucât are incorporate cam toate codecurile necesare unui Player video.
Pe locul 3 este VLC Media Player îl puteţi descărca de Aici
  Acest player video nu ar trebui să vă lipsească din calculator mai ales că cu ajutorul lui puteţi viziona şi programe tv online şi acesta suportă foarte multe formate video.
4. BSPlayer - Vechiul Player care este încă folosit de foarte mulţi dintre noi.
5. RealPlayer
6. SMPlayer
7. DivX Player
8. Zoom Player
9. Kantaris
10. Media Player Classic Home Cinema

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!