Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 nov. 2014

Afla Parola WiFi

   Să nu vă aşteptaţi să scriu în acest articol despre aplicaţii de spart parolele gen Wifiway 2.0, sau BLAKTRACK că nu am să o fac, am promis că lu' domnu' Google şi lu' fisu' YouTube că nu mai scriu despre, spart, crak-uit, haker-it şi ei au promis că nu îmi vor închide contul Adsense și canalul YouTube. Astăzi o să răspund unui amic care mă ruga să îi spun cum află parola de la propriul ruter că şi-a luat un tel şi...
  Nu mai ştie parola la ruter (cu care se conectează la rețeaua wifi), pentru că altcineva i-a configurat ruter-ul. Acum ar vrea să se conecteze de pe noul telefon, dar nu poate neştiind parola. 
  Am să scriu despre 3 moduri în care se poate conecta un device nou la reţeaua wifi fără să ştie parola.
1. Resetarea ruterului (apăsarea butonului reset intre 15-30 sec. conţinu), această manevră duce la resetarea vechei parole şi va trebui să se facă din nou configurarea ruter-ului. (intrucat apasarea butonului Reset duce la setări din fabrică). Pentru cei care nu ştiu să configureze un ruter îi invit să citească acest articol ''Configurare Ruter Wireless RDS si alte firme''
2. Dai click pe placa de reţea wifi -În bară Start în partea dreaptă, (acolo unde îţi arată semnalul de la Wifi) - click dreapta pe Router-ul dvs. - Proprietăţi - Arată Parola (asta este calea explicată simplist)
3. Folosirea unei aplicaţi - Există aplicați care vă pot arăta parola Wifi, dacă dispozitivul după care este rulată a fost conectat la acea reţea măcar odată (fără să se facă reinstalarea Windows de la acea conectare).
  Una dintre cele mai simple aplicaţii se numeşte WirelessKeyView  
- O puteţi descărca gratuit de Aici
- Dezarhivaţi (Winrar, 7Zip)
  Este extrem de simplu de folosit este portabilă (nu necesită instalare)
Daţi click dreapta pe aplicaţie și rulați-o cu drepturi de administrator (Run as Administrator) în câteva secunde aveţi parola pe care nu o mai știați și pe care o puteţi copia într-un document text cu click dreapta Copy Key (Ascii).
Urmăriţi acest videotutorial în care prezint toate cele 3 metode. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!