Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

20 oct. 2014

Urmareste live intreaga lume - Imagini live din lume

Nu ştiu dacă v-aţi dorit vreodată să știți cum arată un anumit loc, sau ce se întâmplă într-un anumit oraş, dacă merită să vizitezi o anumită zonă turistică. Ştiu aveţi să spuneţi că pentru asta există ghiduri, galeri foto, sau filmuleţe de prezentare... Dar ce te faci dacă vine copilul şi te întreabă, e adevărat că în Maiorca încă se face plajă". Răspunsul corect, nu ştiu tată să ne uităm" sau ce te faci dacă vrei să mergi în vacanţă, dar înainte de asta vrei să te convingi dacă cu adevărat merită.  Există posibilitatea să urmăreşti live un oraş din România (anumite zone), şi de asemenea există posibilitatea să urmăreşti live locuri din întreaga lume...  Pentru a viziona anumite zone din România este de ajuns să tastaţi în Google "Camere web streaming live" sau să daţi click Aici, apoi vă alegeţi oraşul şi locaţia de unde vreţi să vedeţi imagini live (după părerea mea acest site oferă o calitate a imagini foarte bun cu un lag scăzut, mai sunt şi alte site-uri le puteţi căuta singuri (dacă ştiţi ceva mai bun, vă invit să lăsaţi link-ul în rubrica de comentarii).
  Link-ul de mai sus vă ajută să vizionaţi "România în direct" acum o să las un alt link pentru cei care vor să " călătorească online în întreaga lume".
  Puteţi de asemenea să căutaţi singuri diferite site-uri care oferă acest serviciu tastând în căsuţa de căutare Google inurl:view/view.shtml, sau puteţi da click Aici (dacă găsiţi ceva mai bun vă rog să lăsaţi link-ul în rubrica de comentarii).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!