Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

2 nov. 2014

SterJo Key Finder Află cheile de activare a programelor

  Am să scriu un scurt articol despre SterJo Key Finder aplicaţia cu ajutorul căreia puteţi afla foarte rapid serial key-ul aplicaţiilor cu licenţă. Am mai scris despre astfel de aplicaţii şi găsiţi articolele tastând în căsuţa de căutare cuvântul "key", dar m-am decis să scriu şi despre SterJo Key Finder datorită simplităţi, pentru că este gratuită şi pentru că are şi o variantă portabilă.
  Tot ce trebuie să faceţi este să descărcaţi aplicaţia de Aici
O instalaţi sau o dezarhivaţi (dacă alegeţi varianta portabilă)
  Această aplicație mică, dar eficientă poate identifica serial key pentru Windows 7, Windows 8 şi a altor aplicaţii ca: Microsoft Office, CorelDraw, WinZip, Nero, CyberLink
  Procesul este extrem de simplu şi rapid in doar câteva secunde va fi necesar doar să rulaţi aplicația și totul se va face în mod automat. 
serial windows

  Mai departe,  poți copia o cheie dând click dreapta pe un program și alegând copy product key sau poți merge la file > save as pentru a face un document în notepad cu toate cheile tale. De menționat este și faptul că poate recupara cheile de pe un HDD extern sau unul secundar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!