Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 oct. 2014

Sterge urmelel navigari pe net - Elimina Istoricul Google

Tot mai des aud în ultimul timp de vulnerabilităţi, de spionat, de spart conturi, de furat date confidenţiale. Acest lucru este posibil în mare parte din vina noastră. Pe acest blog am scris mai multe articole despre metode simple prin care cineva vă poate afla parolele. Gândiţi-vă câte urme lăsaţi pe site-urile pe care intraţi, aceste date sunt stocate sub pretextul unei navigări mai rapidă, sau pentru ca motoarele de căutare să te cunoască mai bine şi să înveţe ce vrei, în felul acesta oferindu-ţi rezultate relevante.
  Cu toţi am auzit de scandalurile în care a fost şi este implicat Google şi alte reţele sociale pentru violarea postei electronice, sau reţinerea unor date cu caracter confidenţial. Am prezentat pe acest blog mai multe metode de a naviga anonim, sau de aţi şterge urmele navigării pe internet.
  Astăzi o să scriu strict despre ştergerea istoricului de navigare pe Google (atât timp cât aţi fost logaţi pe contul Google, gmail, Blogger, etc.).
  Accesaţi  https://www.google.com/history pentru a va loga la contul dvs. Google acum mergeti in partea dreapta sus, intrati in contul Google si accesati Istoricul contului.
  După ce veţi şterge istoricul Google vă va întreba dacă sunteţi siguri că doriţi să ştergeţi istoricul bla, bla, bla dvs. apăsaţi pe Eliminaţi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!