Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 oct. 2014

Schimba IP, Navigheaza Anonim Fara restrictii.

  Una dintre cele mai frecvente întrebări puse de către utilizatorii de internet este ''Pot Ascunde adresa IP? Voi începe prin a spune da, este posibil. Cred că o să fac o pagină specială în care să integrez toate articole scrise pe acest subiect. Cu cât scriu mai mult cu atât mai mulţi se plâng că nu reuşesc. Acum nu ştiu ce aţi vrea să faceţi cu un ip ascuns (fals), însă vă asigur că metoda prezentată astăzi este funcţională, acest soft este unul din cele mai bune de pe piaţă la ora actuală. De la început vă spun că această metodă nu este de tip hackering şi de asemenea vă sfătuiesc să nu va pretaţi la acţiuni ilegale, această metodă este strict pentru protejarea dvs...
  La conectarea la Internet, computerului de acasă i se atribuie o adresă IP publică de către furnizorul de servicii Internet (ISP). O adresă IP este o adresă Internet Protocol, un număr unic de identificare. Acesta este utilizată pentru a identifica diferite calculatoare și site-uri pe Internet, și ar putea fi folosite pentru a urmări comunicațiile cu toate site-urile, sau programele care se conectează la Internet. Acest lucru este cunoscut sub numele de conexiune directă la Internet.
   Nu vreau să creez panică, dar dacă cineva îşi dă silinţa cu simpla dvs adresă IP poate face multe (şi de regulă numai rău)
   Real Hide IP vă permite să navighezi anonim, păstrând adresa ip reală ascunsă, pentru a proteja informațiile personale împotriva hackerilor și oferă criptare completă a activităţilor dvs. online, toate cu o simplă apăsare a unui buton.
- Instalarea este simplu Next - I Agree - Next - Install - Fonish
- După deschiderea aplicaţiei alegeţi ţara de asemenea aveţi la dispoziţie şi alte setări cum ar fii intervalul de timp la care să se schimbe ip-ul ales.
- După ce aţi făcut setările daţi click pe Hide IP
  În momentul în care porniţi pe computer, se va modifica setările conexiuni la internet și se va folosi un server proxy anonim, care acționează ca un intermediar între o rețea de domiciliu și restul Internetului, acesta făcând cereri de informații pe Internet în numele dvs, folosind însă propria adresă IP în locul adresei tale.
  Real Hide IP este compatibil cu mai toate browser ele web, cum ar fi Internet Explorer, Firefox, Opera, etc.
Caracteristici::
  • Se atribuie adrese IP fals din diferite țări pentru a ascunde IP-ul real.
  • Navigare anonimă cu IP fals, ori de câte ori vrei.
  • Vă proteja de hackeri și hoții de identitate care vor fi păcăliţi de IP-ul fals.
  • Puteti naviga pe forumuri sau site-uri restricționate, sau pe care ați primit ban
  • Împiedicați urmărirea Activități dvs. online.
  Puteţi citi despre mai multe aplicaţii care pot îmbunătăţi viteza de internet intrând pe pagina "Aplicaţii PC" secţiunea " Internet"

2 comentarii:

  1. frumos program am o intrebare iti ascunde ip si pe serverele de Counter strike >?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut tazamen
      Sincer nu ştiu nu mă joc Counter şi nu am încercat, dar dacă încearcă cineva îl rog să lase un comentariu aici!

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!