Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 oct. 2014

Optimizeaza Windows-ul cu un click

Am tot vorbit de măsuri de optimizare, de setări care vă fac calculatorul şi Windows-ul mai rapid, de aplicaţii care de asemenea vă cresc performanţa optimizând parametri sistemului. Astăzi am experimentat în mediul virtual o nouă aplicaţie care se laudă că îţi poate face Windows-ul să funcţioneze mult mai bine. Se pare că această aplicaţie aduce ceva schimbări în comportamentul calculatorului aşa că pe lângă toate aplicaţiile şi setările despre care am scris până acum m-am decis să scriu şi despre...
 De-a lungul timpului, performanțele computerului se deteriorează, în mare parte, deoarece este suprapopulat cu fișiere care nu sunt necesare.
Cloud System Booster
  Este un utilitar mic și eficient, bazat pe tehnologia Cloud, care este compatibil cu Windows XP/Vista/7/8. Este format din patru funcții principale:

    Cleaner
    Optimizer
    Repair
    Application

   Fiecare are propriile sale setări, pe care nu ar trebuie să le schimbaţi pentru funcționarea normală. Pentru o mai bună productivitate, aveți două moduri de scanare Home şi Expert
  Pentru a maximiza performanța PC-ului dvs. este de ajuns să apăsaţi butonul (în formă de nor) Boost şi totul se întâmplă foarte rapid, cu un singur click.
- Descărcaţi Cloud System Booster de Aici
- Instalaţi cu Run - Next - Next - Install
  Totul este aşa cum v-am spus extrem de simplu pentru optimizare apăsaţi butonul Boost (săgeata 1) aşteptaţi şi gata, dacă vreţi mai mult de atât apăsaţi pe setările avansate (săgeata 2) sau mergeţi să scanaţi în modul Expert (săgeata 3) aici puteţi bifa toate căsuţele şi pentru a optimiza apăsaţi butonul Scan (săgeata 4) şi apoi butonul Clean (săgeata 5)
   În opinia mea, Cloud System Booster este potrivit în special pentru utilizatorii fără experiență care doresc un mod rapid și ușor de curățat și de a optimiza sistemul lor. Poate fi folosit şi de către utilizatorii avansați care doresc să aibă controlul asupra caracteristici Windows. Se poate vedea ce anume face aplicaţia accesând modul Expert deoarece oferă o perspectivă mai clară și mai detaliată asupra acțiunilor.
 System Requirements:
  • processor 300 MHz
  • 128 MB of RAM
  • 50 MB free hard disk space
Puteteți citi toate articole despre optomizarea calculatorului Aici ->



Astept comentarii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!