Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 nov. 2014

Offline pe Facebook pentru anumite persoane

Zilele trecute am fost întrebat de către Aura de ce îi apare o persoană offline pe un cont facebook şi pe un alt cont (de care acea persoană nu ştie) îi apare online. Răspunsul meu a fost la început puţin ironic ceva de genul " îţi apare offline din acelaşi motiv din care tu ai al doilea cont. Cu alte cuvinte el este online însă vrea ca tu să nu ştii asta, pentru tine şi poate pentru alţi prieteni este offline''. A urmat a doua întrebare ''Se poate asta, se poate să fi off deşi eşti on'' ? Se poate şi am să scriu un mic articol despre modalitatea de a face acest lucru.
  Nu credeam că mai sunt persoane care nu ştiu cum poţi deveni offline pe facebook asta pentru că paşi sunt foarte simpli şi am să îi explic în acest articol 
Pentru a deveni offline pentru anumite persoane, sau pentru toate persoanele:
  • Vă conectaţi la contul Facebook
  • Sub Chat găsiţi butonul de setări (săgeata 1)
  • Selectaţi “Advanced Settings...” (săgeata 2)
  • Selectează Turn on chat for only some friends... (săgeata 3)
  • Scrie numele prietenilor care doreşti să te vadă online (săgeata 4)
  • Apasă Save (săgeata 5)
ascuns facebook

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,
    De cateva zile nu mai functioneaza Turn off chat pe Facebook pt PC. Desi scrie Chat offline mie imi apare butonul colorat in verde, nu in gri, ca inainte. Iar lumea vede timpul de la ultima mea conectare. Te rog, stii o metoda de a scoate acel timp? (disable last active on Facebook). Am incercat o metoda de pe YouTube care nu merge.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!