Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 sept. 2014

Mozila traduce instant mai bine ca Google Chrome

criu acest articol întrucât sunt convins că mulţi dintre dvs. aveţi nevoie de acest lucru, să traduceţi pagini Web, dar doriţi să faceţi acest lucru fără a copia conţinutul în Google Translate şi fără a naviga cu browser-ul Google Chrome a cărei opţiune de traducere este uneori enervantă. Eu sincer să vă spun folosesc browser-ul Mozila nu pentru că este mai rapid, mai uşor de utilizat, sau pentru că oferă mai multe opţiuni, ci pentru că pur şi simplu, m-am obişnuit cu el. şi chiar dacă uneori mă mai dezamăgeşte dând eroarea "... flash player script not responding" sunt în general mulţumit de el mai ales de când folosesc...
Add-om-uri de traducere.
  Am să scriu despre 5 dintre mai bune dintre acestea urmând ca dumneavoastră să îl alegeţi pe cel care răspunde cel mai bine necesităţilor dumneavoastră de a traduce (fie un întreg site, o pagină, web, un paragraf, sau un segment de text selectat).
  Avantajul add-on-urilor Mozila este acela că identifică automat limba din care se face traducerea, iar unele are ca opţiune alegerea limbi în care se face traducerea în felul acesta cu când doriţi să traduceţi o puteţi face un singur click nefiind nevoie de alte setări.
Ce sunt add-on-urile şi cum se instalează?
  Add-on-urile sunt extensii (Extra opţiuni) ale Browser-ului acestea fiind dezvoltate de terţe părţi pentru îmbunătăţirea experienţei cu un Browser.
Cum se instalează Add-on-urile în Browser-ul Mozila Firefox?
  • Fie mergeţi pe butonul Firefox (săgeata 1), fie mergeţi în Menu Bar pe butonul Tool (Unelte) (săgeata 2) şi selectaţi Add-ons (săgeata 3) - selectaţi Get Add-ons (săgeata 4) apoi tastaţi numele add-on-ului (sau o parte din nume, sau ce anume face) în căsuţa Seorch (săgeata 5) şi daţi Enter.
  • Din lista afişată alegeţi Add-on-ul dorit şi daţi Install (săgeata 6). După ce s-a Dowloda-t (săgeata 7) Apăsaţi Restart now (săgeata 8).
    plug-ins translate mozila
Cele mai bune Add-on-uri Mozila
1. Translate This
 Traduce instant pagini Web (site-uri întregi) prin apăsarea unui singur buton.
  • Limba textului din care se face traducerea este identificată automat. 
  • Limba în care se face traducerea este setată în prealabil la Setările acestui Add-on (Options). 
2. FoxLingo
  Traduce atât pagină web cât și textul selectat. Are şi alte funcţii: dicționar, verificatorul gramatical, traducere automată, text-to-speech, și servicii de învățare a limbilor străine. Suportă peste 3.000 de perechi de limbi unice și 31 de traducători online, inclusiv Google Translate, Wikipedia, și Babilon.
3. Quick Translator
  Cel mai ușor și mai simplu traducător. Traducere din/in mai mult de 50 de limbi, cu un singur click (sau o combinaţie de taste). Poate traducere de la un cuvânt la o pagină întreagă.
4. Gesture Translate
  Acesta este un plug-in unic și intuitiv care folosește gesturile mouse-ul pentru selectarea textului de tradus. Pur și simplu prin mișcările mouse-ului veți obține textul tradus. Acest plug-in este ideal pentru traducerea bucăților mici de text într-o succesiune rapidă.
5. gTranslate
  Acest add-on detectează în mod inteligent limba utilizată în textul original și vă oferă o opțiune de a traduce în limba dorită. Acest plug-in, de asemenea cu opţiunea pe care o oferă Google Chrome numai că aici textul ce urmează să fie tradus este identificat automat, dvs. alegând doar limba în care doriţi să vă fie tradus.
   Am spus că voi scrie despre 5 Add-on-uri dar m-am gândit să mai adaug unul pentru cei care petrec mult timp pe Facebook şi au nevoie să traducă conţinutul pagini
6. Facebook Traducere
  Este ideal pentru utilizatorii avizi de Facebook care interacționează frecvent cu prietenii care vorbesc limbi diferite. Pur și simplu instalați acest plug-in, și imediat traduce actualizările de stare Facebook în limba dorită.
 Găsiţi toate add-on-urile prezentate (şi multe altele) accesând acest link Plug-ins Translate for Mozila Firefox. Puteţi de asemenea să le căutaţi şi să le instalaţi urmând paşi de mai sus.

1 comentarii:

  1. Vă recomandăm https://www.penpaland.com
    site-ul de schimb lingvistic bazat
    Android:http://app.appsgeyser.com/Penpaland

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!