Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 oct. 2014

Instaleaza mai multe aplicati cu un installer (click)

Am scris mai multe articole despre cum faci o installer silenţios (instalează orice aplicaţie cu un singur click), Cum faci orice aplicaţie portabilă (să nu mai necesite instalare) ba chiar şi cum instalezi mai multe aplicaţii cu un singur click (alegi aplicaţiile pe care vrei să le instalezi dintr-o listă online şi apoi dai install şi acestea se vor instala singure). Cititi Aici http://plr.io/1by. De data aceasta datorită lui "anduyalex" voi vorbi despre o aplicaţie care vă permite foarte uşor să creaţi un installer silenţios cu aplicaţiile dorite de dvs. installar pe care să îl executaţi cu un click şi acesta să instaleze toate aplicaţiile selectate...
  Aplicaţia despre care o să scriu şi apoi o să fac un VideoTutorial se numeşte Silent Install Helper şi este capabilă să creeze foarte uşor şi rapid un installer cu aplicaţiile pe care le doriţi având cel puţin două avantaje faţă de soluţia anterior prezentată (online).
  • Puteţi adăuga în lista ce programe doriţi (pe care le aveţi pe suport cd/dvd, stick, hard disk, etc)
  • Nu necesită o conexiune la internet (obligatorie pentru varianta online Ninite sau altele despre care o să scriu curând)
Cum funcţionează Silent Install Helper?
 Silent Install Helper este o Aplicaţie free (gratuită) mai mult de atât este şi portabilă (nu necesită instalare)
- Daţi dublu click pe aplicaţie - Run
- Va apărea fereastra Aplicaţiei.
  • Mergeţi şi adăugaţi aplicaţia pe care doriţi să o cuprindă installer-ul. Add file (săgeata 1) Aplicaţia se va instala default, de aceia aveţi grijă ce aplicaţii introduceţi în listă. Uneori Silent Install Helper vă va cere acceptul cu privire la anumite setări de instalare. Apăsaţi Add file (săgeata 1) pentru a adăuga pe rând toate aplicaţiile (.exe) pe care le doriţi în listă. Le puteți trage direct din Folder in casuță (drag and drop)
  • Puteţi introduce un întreg folder cu aplicaţi (. exe) pe care l-aţi creat anterior Add folder (săgeata 2)
  • Dacă aţi introdus o aplicaţie pe care nu doreaţi să o cuprindă lista, mergeţi şi bifaţi căsuţa corespunzătoare (săgeata 3) şi apoi apăsaţi Delete Selected (săgeata 4)
  • Când lista este completă (cu toate aplicaţiile dorite) Apăsaţi Select all (săgeata 5)
  • Pentru a şterge toată lista apăsaţi Clear all (săgeata 6)
  • Dacă doriţi ca lista creată să o folosiţi şi la instalare viitoare salvaţi-o apăsând Save list (săgeata 7) se va salva cu numele programs 
  • Pentru a încărca o listă apăsaţi Open list (săgeata 8) - va importa o listă
  • Dacă doriţi la la finalul procesului calculatorul să întreprindă o acţiune apăsaţi Show mesaje şi alegeţi din lista ce anume să facă (săgeata 9) 
  •  Pentru a instala in acest folder și al tip de fisiere ( altul decât .exe ) bifați căsuța Installing in this folder ... (săgeata 10) și dați Open (săgeata 11)
  • Tot ce trebuie să mai faceţi este să daţi Start (săgeata 12) (toate aplicațiile care doriți să fie instalate vor trebui selectate) Select all (săgeata 5). Este posibil ca pe parcursul instalări să fie nevoie de intervenţia dvs (în funcţie de aplicaţiile introduse în listă)
Aștept Comentari

6 comentarii:

  1. pai daca pe langa programele de care am eu nevoie instaleaza si toate mizeriile( unele care modifica si registrii) la ce bun..!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut anonim 5 octombrie
      Trebuie să îţi creezi acest installer din aplicaţii care nu vin la, pachet " cu alte utilitare de care nu vei avea niciodată nevoie SAU îţi creezi propriu installer al aplicaţiei (am lăsat un link la începutul acestui articolului prin accesarea lui vei găsi şi acest articol) când îţi creezi installer-ul personalizat al aplicaţiei vei avea posibilitatea să setezi cum, ce, unde anume să se instaleze. Acest installer personalizat îl introduci în lista Silent Install Helper şi ai rezolvat problema. Vezi Aici http://plr.io/1by.

      Ștergere
  2. Da se poate cum zici tu insa va iesi un kit incomplet cu mult munca investita si cel mai mare neajuns va fi ca atunci cand vei vrea sa te folosesti de el ,peste o luna, doua ,trei kitul tau saracul va fi deja depasit.Este doar parerea mea si scriu aceste randuri doar pt. ca apreciez ceea ce faci si multe lucruri chiar mi-au fost de folos! Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nou ai dreptate cu faptul că peste o perioadă de timp vor fi depăşite aplicaţiile cuprinse în installer (deşi le poţi face update-ul). Eu am scris şi despre Ninite care îţi oferă posibilitatea creezi unui installer automat online (caz în care nu se mai pune această problemă)
      Te aştept oricând cu întrebări păreri şi idei. Respect pentru cititorul care zice ceva (chiar şi critic), faţă de cel care îşi face treaba (sau nu) dar nu zice nimic. IDEILE MĂREŢE SE NASC DIN COMUNICARE.

      Ștergere
  3. programele pentru pc sunt ca si medicamentele pentru om.Daca farmcistul imi recomanda medicamente proaste(slabe) si cu multe efecte adverse in timp voi ocoli acea farmacie!
    Am o rugaminte, o intrbare la care e posibil sa ma poti ajuta.
    Stii cumva cum pot traduce automat un documentar(interviu) you tube din franceza ? nu are nici un fel de subtitrare iar franceza pt mine ramane cu desavarsire o limba straina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Vio
    Automat nu prea ştiu. Dar paşi de urmat pentru a obţine o traducere (doc) sunt următori
    - Transformi vocea în text Citeşte aici http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.com/2013/09/transforma-vocea-in-text-program-gratuit.html
    - Apoi copii Textul şi îl traduci cu Dicter Citeşte Aici http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.com/2013/12/dicter-aplicatie-gratuita-de-tradus-mai.html
    Ai nevoie de Boxe si Microfon
    Sper să reusesti.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!