Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 oct. 2014

Incearca Windows 10 gratis

  Aşa cum v-am promis în celelalte două articole în care am scris despre posibilitatea de a descărca imagini ISO a Windows-ului 7 şi 8 astăzi vin cu acest al-3-lea articol în care vă spun că Microsoft a pus la dispoziţia utilizatorilor Windows 10 Technical Preview.
  Această nouă versiune se anunţă cea mai flexibilă dintre toate existente până acum, pe lângă faptul că se anuţa că va consuma foarte puţine resurse (poate fii instalat pe orice dispozitiv compatibil cu Windows 7)...
  Windows 10 este versatil şi flexibil aşa cum spuneam va putea fi instalat at pe tablete şi smartphone-uri, dar şi pe laptop-uri, notebook-uri, desktop și chiar Xbox One.
  Sunt multe schimbări în meniul contextual si în meniul Start de asemenea.
  O altă noutate extrem de utilă introdusă în Windows 10 este Task switcher şi posibilitatea de a adăuga desktop-uri virtuale aşa cum utilizatori de Linux o putem face de foarte mult timp.
  Rămâne ca alte noutăţi să le descoperiţi singuri. Înainte de toate vă recomand să instalaţi Windows 10 într-un mediu virtual precum VirtualBox sau VMware Player.

  Puteţi face de pe această pagină Update de la sistemul dvs, (Windows XP, Vista, 7,8) nu recomand această metodă
  Puteţi descărca o imagine ISO 32 şi/sau 64 bits pe care să o ardeţi pe dvd, sau să creaţi un stick Bootabil (recomand Windows 7 USB/DVD Tool) casiti pe acest blog soluţii de a crea un stick botabil, sau de a crea un dvd bootabil (tastaţi în căsuţa de căutare cuvântul bootabil şi veţi găsi articole care vă pot ajuta)
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!