Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

25 oct. 2014

Detecteaza Keylogger, Virusi (troieni).

Sunt întrebat tot mai des dacă, Este adevărat că un Hacker care ne cunoaşte IP-ul ne poate accesa calculatorul?" Da se poate însă gândiţi-vă că sunt miliarde de calculatoare pe lumea asta şi doar câteva mii de Hackeri pricepuţi, le-ar fii destul de greu să ţină sub supraveghere toate sistemele care şi aşa sunt supravegheate " legal". O să aduc astăzi în discuţie o aplicaţie gratuită care poate detecta anumiţi " intruşi " pe care un antivirus nu i-ar putea detecta, Aplicaţia se numeşte...

  Process Revealer Free Edition este un detector de procese ascunse, care dezvăluie ceea ce nu apare în utilităţi detectare standard, cum ar fi Task Manager din Windows. Revealer Procesul oferă informații detaliate cu privire la fiecare proces care se execută pe computer, în scopul de a vă ajuta să detecta procesele legate de programe malware. Programele ascunse sunt evidențiate în mod automat în interfața (culoarea roşie) și pot fi șterse cu un singur click.
Descărcați Process Revealer Free Edition de Aici
- Instalaţi cu Run - Next - I Agree - Install
- Deschideţi aplicaţia şi o să vă apărea o fereastră cu toate aplicaţiile care rulează pe sistemul dvs. Dacă una dintre acestea este de tip Malware va fi marcată cu roşu şi poate fi eliminată dând click dreapta pe ea şi alegând End Process and Delete File.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!