Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

16 oct. 2014

Descarca Windows 8 Gratis

  Am scris zilele trecute un nou articol despre posibilitatea de a descărca Windows 7 gratuit şi cineva mi-a spus că este depăşit că la putere este Windows 8, mă îndoiesc de acest lucru, dar afirmaţia lui m-a făcut să scriu acest articol despre posibilitate de a vă bucura de Windows 8 descărcat gratuit şi de asemenea o să scriu şi un al treilea articol despre posibilitatea de a Downloda Windows 10, se pare că cei de la Microsoft au considerat că noul sistem de operare este prea bun pentru a fi Windows 9 aşa că l-au avansat.
  Pentru început am să las minimele pe care trebuie să le îndeplinească sistemul dvs. (calculator, laptop) pentru o bună funcţionare după instalare Windows 8 (acestea nu diferă de cerinţele de sistem pentru a instala Windows 7).
  • Un procesor la 1 GHz, atât pentru versiunea pe 32 biţi, cât şi cea pe 64 biţi
  • 1 GB memorie RAM pentru versiunea pe 32 biţi a sistemului de operare şi 2 GB RAM pentru cea de 64 biţi.
  • Harddisk sau SSD cu capacitatea de minim 16 GB , sau 20 GB dacă preferăm versiunea pe 64 biţi
  • Placă video compatibilă cu API-ul DirectX 9 şi specificaţiile WDDM 1.0
  • Din păcate pentru o experienţă completă cu Windows 8 avem totuşi nevoie de un ecran cu interfaţă multi-touch, facilitate absentă pentru majoritatea PC-urilor actuale.
  Vestea bună este că Windows 8 poate rula şi pe sisteme mai puţin performante (minima afişată de către Microsoft este pentru o funcţionare optimă). Dar aşa cum v-am arătat în articolele pe care le găsiţi Aici http://plr.io/1bw există unele" trucuri" care pot face ca Windows-ul să se mişte mai bine renunţând la anumite funcţii uneori inutile
   Pentru aceia care vor să încerce Windows 8 gratuit pot descărca imaginea ISO a acestuia de Aici. 
  După cum v-am spus veţi descărca de pe această pagină imaginea ISO a Windows-ului 8 iar pentru a putea să instalaţi acest Windows va trebui fie să ardeţi imaginea ISO pe un dvd, sau să creaţi un stick bootabil. Aveţi pe acest blog articole despre ambele operaţiuni este de ajuns să tastaţi în căsuţa de căutare stick bootabil sau imagine iso pe cd/dvd.
  Vă las un video cu posibilitatea de a descărca Windows 7 (procesul este identic) de asemenea în descrierea acestui video găsiţi şi aplicaţiile cu ajutorul cărora puteţi crea atât stick bootabil cât şi dvd bootabil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!