Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

14 oct. 2014

De unde descarc Windows 7 original

Am să scriu trei articole despre posibilitatea de a descărca Windows 7, 8, 10 în varianta originală. puţini ştiu că Microsoft pune la dispoziţie gratuit (pentru probă) toate versiunile atât pe 32 cât și pe 64 biti. Mulţii v-aţi întrebat de unde puteţi descărca Windows original şi mai precis imaginia ISO a acestuia. Am mai scris acest articol şi am făcut şi un Video Tutorial, dar am fost avertivat că nu făceam trimitere la pagina oficială aşa că astăzi rescriu acest articol şi fac trimitere direct pe site-ul Microsoft şi promit să nu mai scriu despre activarea Windows-ului 7 sau 8, o las pe alţii să o facă.
  Aşa cum spuneam Windows pune la dispoziţia dvs produsele lui pentru a le proba o perioadă de timp în mod gratuit (30-90 zile) după care, dacă sunteţi mulţumiţi de comportamentul acestuia să cumpăraţi produs-ul, sau să faceţi rost de o licenţă. Sunt mulţii care scriu despre metode de activare Windows 7 şi 8 (să le fie ruşine) cică există un Loader care poate activa Windows 7 si un Activator Windows 8
  Pentru aceia dintre dvs. care vor să descarce una din variantele de Windows 7 pe 32 (x86) şi 64 biţi 
  • Windows 7 Home Premium    Windows 7 Professional 
  • Windows 7 Professional N
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 7 Enterprise
  Vă las pagina oficială TechNet iar pentru a descărca una din versiunile de Windows daţi Click Aici.
  Pentru a ştii ce aveţi de făcut mai departe vă las şi un Video Tutorial. Pagina de descărcare vă arăta altfel, dar pentru a descărca de pe TechNet paşi sunt aceiaşi. Alegeţi link-ul dorit dând click pe el şi aşteptaţi să se Downlod-eze imaginea iso, pe care va trebui să o ardeţi pe un dvd sau să o treceţi pe un stick, dacă nu ştiţi cum să faceţi acest lucru căutaţi în căsuţa de căutare tastând stick bootabil, sau imagine iso.
  Pentru cei care vor urmări Videotutorialul pe YouTube, voi lăsa în descriere mai multe pagini de descărcare, inclusiv utilitarele care vă ajută să creați un stick botabil, sau să treceti pe dvd această imagine ISO.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!