Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 oct. 2014

Complete Internet Repair - Repara conexiunea la net

  Nu ştiu dacă aţi păţi ca dintr-o dată să rămâneţi fără net şi să începeţi să vă întrebaţi, Ce dr-c- s-a întâmplat?". Dacă ai plătit factura, dacă nimeni nu ţi-a tăiat firul, sau nu ţi-a oprit ruterul, dacă nu este o pană de curent, atunci se prea poate ca aplicaţia despre care o să scriu să vă poată ajuta este adevărat ca sistemul de operare Windows dispune de un sistem de detecţie şi reparare a acestui tip de probleme, dar...
  Din păcate, există şi cazuri în care Windows-ul nu este capabil să ne ofere soluţia de care avem nevoie şi atunci ne recomandă să efectuăm manual diverse proceduri. Pentru aceste cazuri concrete utilitarul Complete Internet Repair repară setările conexiunii la internet care se pot buli natural prin erori, ori prin intervenţie străină a vreunui virus-malware-spyware, toolbar, etc. Se poate de asemenea ca la dezinstalarea unor drivere, aplicaţii, utilitare, la ştergerea unor viruşi, să apară ceva erori care pot duce la încetinirea, sau chiar întreruperea conexiuni la internet.
  Complete Internet Repair încearcă să înlăture acele erori şi să refacă părţile care lipsesc şi care au dus la întreruperea conexiuni. Această aplicaţie vă poate ajuta în următoarele probleme:
- Repararea conexiunii la internet sau reţea după eliminare unor probleme cu viruşii
- Pierderea conexiunii la net după instalarea/dezinstalarea unui program, firewall, vpn, antivirus etc.
- Nu vă puneţi conecta la o anumită pagină web
- Probleme de conectare la reţea
- Fără conectare la reţea datorită erorilor de regiştri
  Complete Internet Repair reprezintă soluţia prin care se pot remedia Resetarea protocolului TCP/IP
reface conexiune internet
  • Reparearea Winsock 
  • Reînnoirea DNS cache-ului. 
  • Reînnoirea conexiunii la Internet 
  • Resetarea configurării Firewall-ului integrat în Windows 
  • Repararea conexiunilor SSL  
  • Restaurarea fişierului hosts. 
- Descărcati Complete Internet Repairde Aici
- Această aplicaţie este portabilă (nu necesită instalare)
- Este gratuită 
- Este simplu de folosit şi constă în bifarea casetelor dinaintea acţiunilor ce dorim să fie realizate individual sau în grup.
Înainte de a pune această aplicaţie la treabă vă invit să faceţi un test al vitezei de net Speed Test Aici 
  După ce ați reținut valorile ale vitezei dvs la net ( Download și Upload) rulați aplicația Complete Internet Repairde și apăsând butonul “GO”. Nu vă mai rămâne decât să aşteptați ca procedurile să fie realizate. 
  Dacă vă cere dați Restart (Recomandat) si refaceți testul de viteză a netului, dacă conexiunea la net vi s-a imbunatătit, rămâne să mă cinstiți ( aveti in partea stângă sus un buton ,,Donate'', accept și mărunțiș), dacă nu...
  Puteţi citi despre mai multe aplicaţii care pot îmbunătăţi viteza de internet intrând pe pagina "Aplicaţii PC" secţiunea "Internet"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!