Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 sept. 2014

Vizualizeaza parolele de sub asteriscuri

Activitatea pe Internet presupune, printre altele, și crearea unor conturi personale protejate cu parole. Am scris un articol despre manager-ul de parole LastPass ,,Cum afli toate parolele salvate in browser - Logare automata''. Astăzi o să scriu despre altă soluţie de a afla ce se ascunde sub câmpul de steluţe (asteriscuri) pe care îl întâlnim ori de câte ori dorim să ne logăm pe anumite site-uri.
  De multe ori uităm parola pe care o folosim atunci când ne creăm conturi pe diferite site-uri, iar când vrem să ne logăm de pe un alt dispozitiv, nu putem întrucât nu stim ce parola am folosit la crearea contului. În astfel de cazuri putem folosi aplicaţia Asterisk Key care ne poate arăta parola ce se ascunde sub asteriscuri cu condiţia ca iniţial să fi dat posibilitatea browser-ului să reţină datele de logare
Cum folosim Asterisk Key?
- Instalaţi aplicaţia
- Intraţi pe site-ul căruia doriţi să îi aflaţi datele de logare
- Rulaţi Asterisk Key şi daţi click pe Recover şi odată arătată parola daţi click pe Copy pentru a o copia într-un document text.
cum afli parola

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!