Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 sept. 2014

Transforma Web-ul in camera de supraveghere - Accesezi imaginile de oriunde

  Am scris un articol despre Active WebCam în care îi răspundeam amicului meu Adrian ,, Active WebCam inregistreaza video cu orice WebCam''. Astăzi revin şi scriu în continuare despre această aplicaţie şi mai exact despre o altă calitate pe care o şi anume poate transforma orice web în cameră video de supraveghere, ba mai mult poate filma multi sesion (poate capta imagini de la mai multe camere video), şi ca să fie treaba bună această aplicaţie permite vizionarea imaginilor înregistrate Online...
   Cine se gândea acum câţiva ani că o să apară o aplicaţie ca Active WebCam care să îţi permite să vizionezi online imaginile captate de Web-ul tău ba mai mult poţi să le şi stochezi pe hard disk. Să spunem că plecaţi pentru câteva ore de acasă şi doriţi să ştiţi ce se întâmplă în lipsa dvs. instalaţi Active WebCam şi după câteva setări porniţi înregistrarea (sau îl setaţi pentru detectarea mişcări) şi gata puteţi viziona oricând activitatea din propria locuinţă, birou, sau oricare altă locaţie. 
  Sper să nu aveţi parte de filme xxx chiar în dormitorul dvs. în acele ore în care lipsiţi de acasă, nu de alta dar aşi fi apostrofat de persoanele prinse făcând un pas greşit şi sincer să fiu prin aplicaţiile prezentate nu doresc să aduc prejudicii ci doar foloase.
 Ce puteti face cu Active WebCam?
  • Pe lângă faptul că puteţi înregistra imagini cu orice Webcam aşa cum v-am spus în articolul trecut. 
    • Active WebCam captează imagini de până la 30 de cadre pe secundă de la orice dispozitiv video, inclusiv USB, camere web, TV-boards, camere video, și de la camere IP de rețea. 
    • Efectuează înregistrarea simultană de la un număr nelimitat de camere.
  • Puteți transmite în direct audio și video, folosind următoarele metode: 
  • Video Stream şi audio prin intermediul Web Server - puteți viziona video de la calculatorul de supraveghere, acest serviciu oferă frame-rate mare de emisie pentru auditiv nelimitat, deoarece emisia se realizează de la un server care are conexiune de bandă largă de mare viteză.
  • Server HTTP - cameră web rulează software de tip server HTTP propriu utilizatorii, pot viziona camerele tale și redă fișierele video înregistrate. 
    • FTP – puteţi încărca imaginile pe site-ul dvs. folosind protocolul FTP. Cei care vor intra pe site vor viziona captura făcută de Active WebCam
    • Clipul video capturat pot fi vizualizate folosind orice browser de Internet. 
    - Programul are caracteristici pentru a adăuga legende cu text, suprapuneri de imagini, și timbre data/oră pe fiecare cadru video. 
    - Puteți micșora, să creşteţi, să rotiți imaginile capturate.
    - Imaginea poate fi decupată - doar o parte selectată a unei imagini capturate vor fi difuzate.- Puteți folosi WebCam activ pentru a înregistra clipuri full-motion din film și surse audio. Programul are următoarele caracteristici de înregistrare: Live Recording, Archive Recording și capacitatea de a crea Arhivă de fotografii. (Archive of Snapshots)
    • Cu Live Recording video înregistrări de programe și conținut audio în mod constant, care vă permite pauză, fast-forward, și rewind video live de la camera în orice moment.
    • Archive Recording este efectuată de către utilizator sau ca o sarcină programată. Conținutul video și audio este difuzat într-un fișier de pe hard disk.
    • Archive of Snapshots este o succesiune de imagini statice capturate la un interval de timp predefinit.
    - Fișierele înregistrate pot fi protejate că parolă 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!