Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 sept. 2014

Sunet mai bun Laptop-Calculator (mareste volumul audio)

Am mai scris două articole pe această temă Creşte volumul audio laptop-calculator și Îmbunătăţeşte sunetul Calculatorului-Laptoplui, dar între timp am dat peste Breakaway Audio Enhancer o altă aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi să vă îmbunătăţiţi calitatea sunetul sistemului dvs. Această aplicaţie este puţin mai complexă faţă de cele două prezentate în articolele anterioare (pe care vă invit să le citiţi). Este ca şi cum aţi ataşa o altă placă de sunet întreg sunetul sistemului fiind controlat de această aplicaţie...
Ce este Breakaway Audio Enhancer?  Breakaway Audio Enhancer oferă cea mai înaltă calitate audio pentru toți utilizatorii de PC-uri - Laptop-uri, este o soluție software de sine stătătoare oferă un control complet asupra volumului audio (muzica, video, browsere web, și jocuri)
  Calitate audio și volumul variază foarte mult între programe, dar Breakaway Audio Enhancer este un filtru în timp real între software-ul și difuzoarele aşa că nu modifică permanent fișiere audio, doar îmbunătățește modul în care le auziţi. Cu o selecție de presetări de prelucrare dinamică bazate pe gen și sursă audio.
Cum se foloseşte?
- Rulaţi executabilul descărcat
- Instalarea este relativ simplă (Run - Next - I agree - Install - Daţi install ferestrei suplimentare care vă apare în timpul instalări - Finish
Acum avem de făcut câteva teste şi eventual setări;
- Daţi Next şi urmaţi paşi indicaţi
 Pasul 1
- Alegeţi placa de sunet pe care o aveţi - daţi Test - Next
*Notă
  Dacă la placa de sunet (a dvs.) aveţi o altă setare decât cea acceptată de Breakaway Audio Enhancer vă va apărea un mesaj cu galben cu setările pe care trebuie să le faceţi plăci de sunet (daţi dublu click pe pictograma volum din bara de Start - Mergeţi în meniul Advaced şi alegeţi valorile indicate - 16 bit, 48000 HZ).
 Pasul 2
  Alegeţi tipul de Buffer (indicat mediu) - daţi Run Text - Next - Finish
un sunet mai clar
  Aplicaţia vă va apărea în bară de start (partea dreaptă jos) sub forma unui buton verde, pentru a trece pe modul Breakaway Audio Enhancer apăsaţi butonul Bypass (devine galben) de asemenea dacă daţi Click dreapta pe acest buton (Bypass) Veţi avea posibilitatea mai multor setări.
*Notă
  Vă recomand să " vă jucaţi " cu setările de la meniul FM - FM Options.

5 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!