Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 sept. 2014

Optimizarea conexiunii la internet

  Sunt mulţi cei care se plâng că au o conexiune la internet slabă deşi plătesc un abonament care ar trebui să le asigure o viteză la internet decentă, după un speed test (Test viteza Internet), își dau seama că au o viteză de net foarte mică. Sunt mulţi factori care vă pot influenţa negativ viteza la internet (download şi/sau upload), de la setările neadecvate ale plăci de reţea şi/sau a ruter-ului şi poziţionarea greşită a acestuia, la setări ale Browser-elor s.a.m.d. De aceea este indicat să faceți un ''Test Computer Settings''. O să vă prezint o aplicaţie simplă de optimizare a tuturor parametrelor răspunzători de viteza internetului...
  Auslogics Internet Optimizer se regăseşte acum în suita Auslogics BoostSpeed aplicaţie despre care o să scriu în curând.
Cum folosesc Auslogics Internet Optimizer?
- Îl instalaţi Next - I agree the agreement -Next - Next - Next - debifaţi ce două căsuţe - Next - Next - Finish.
Notă* 
 Faceți mai întâi un Speed Test - Aici inainte de a rula aplicația in felul acesta veți știi dacă această aplicație este eficientă.
  Atunci când veţi rula Auslogics Internet Optimizer pentru prima dată, vi se va cere să selectaţi tipul de conexiune contractat cu furnizorul de servicii Internet; aveţi la dispoziție trei opțiuni:
    Conexiune Rapidă (superioară a 1 mbps)
    Conexiune Medie (1 mbps sau mai puțin)
    Conexiune Lentă (128 kbps sau mai puțin)
  Alegeţi opțiunea care se apropie cel mai mult de realitate apoi facem click pe “Analyze “:
  Auslogics Internet Optimizer va testa diverse setări pentru a ne recomanda cea mai bună configurație posibilă
  Daţi click pe “Optimize” pentru ca Auslogics Internet Optimizer să pună în aplicarea setările recomandate. (închideţi toate browserele). După ce a terminat de aplicat noile setări, programul ne va recomanda să repornim calculatorul.
Test Computer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!