Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

12 sept. 2014

Cyclone Internet mareste viteza la net

  Am scris despre diferite măsuri care pot mări viteza la net, găsiti articolele tastând în căsuța de căutare cuvântul ''net''. Întâmplător am dat peste aplicaţia care se laudă că poate mări viteza de net şi m-am gândit să o testez pentru voi rezultatele sunt vizibile şi de aceia scriu acest articol. Aplicaţia se numeşte Cyclone Internet şi acţionează ca un Accelerator Internet o unealtă ce optimizează setările făcând posibilă o viteză de net mai bună.
  Cyclone Internet este conceput pentru a schimba în mod automat mai multe setări de registry Windows, cum ar fi: Maximum Transmission Unit (MTU), Segment Dimensiunea maximă (MSS), Time to Live (TTL), TCP Receive Window (RWIN), Cache Size (NDI), PMTU Black Hole Detect, PMTU Auto Discovery (PAD), și unele setări suplimentare ale Internet Explorer, conexiune maximă per server și multe alte valori, în scopul de a crește viteza de internet.
Ce poate Cyclone Internet oferi?

  • Internet Cyclone optimizează setările de Windows în mod automat, în scopul de a crește viteza de internet
  • Puteți accelera conexiunea la internet, fără a schimba componente hardware.
  • Funcționează cu toate browserele.
  • Aceasta este compatibil cu toate modemurile dial-up și de mare viteză LAN, cablu, DSL, DSL (PPPoE), T1 sau alte conexiuni la internet.
  • Internet Cyclone va accelera navigarea pe web, jocuri on-line, e-mail, chat și conferințe video și se va accelera chiar descărcări.
Cum funcţionează Cyclone Internet?
- Instalati aplicatia ( Next - I Agree ...- Next - Next - Next - Instal - Finsh )
  Înainte de a rula aplicaţia faceţi un test de viteză Speed test Aici în felul acesta veţi ştii dacă această aplicaţie este eficientă.
- Rulati aplicatia
- Alegeti tipul conexiuni internet si apasati Optimize

  • Va trebui să daţi restart pentru ca setările să îşi facă efectul.
  Puteţi citi despre mai multe aplicaţii care pot îmbunătăţi viteza de internet intrând pe pagina "Aplicaţii PC" secţiunea "Internet"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!