Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

2 sept. 2014

Cum navighezi pe net anonim cu Mozila

Am scris un articol despre ,,Sterge urmele navigari pe net '' insa acolo vorbeam despre instalarea unei aplicati ( este adevarat foarte usor de folosit ) numita Free Internet Window Washer care nu şterge doar istoricul ea are mai multe atribuţii de curăţare. Însă în acest articol voi scrie modalitatea cea mai simplă prin care puteţi naviga anonim cu ajutorul Browser-ului Mozila, tot ce aveti de făcut este să daţi câteva click-uri sau să apăsaţi o combinaţie de taste şi gata, acţiunile dvs. nu vor lăsa urme...
Cum Procedăm?
- Deschidem Browser-ul Mozila Firefox
- În funcţie de ce variantă a browser-ului aveţi Apăsați click pe butonul "Firefox" din colțul din stânga sus, sau pe butonul Open manu din dreapta sus (asemănător cu cel de la Google Crome) și selectați opțiunea "Private Browsing", sau New Private Window. Pentru a accesa această facilitate puteţi apăsa tastele "Ctrl-Shift-P". Când este activat acest mod, butonul Firefox va deveni mov (cu o mască ca iconiţă).

  Puteţi face căutările normal, datele și preferinţele accesate în sesiunea privată nu vor fi salvate. Pentru a reveni la modul de navigare standard, apăsați pe butonul "Stop Private Browsing", sau închideţi fereastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!