Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 aug. 2014

Transforma imaginile în iconițe

Nu ştiu dacă vă interesează însă am fost rugat de către un amic să îi personalizez Windows-ul cât mai mult însă să încerc să nu instalez aplicaţii care să îi consume foarte multe resurse pe lângă RocketDock despre care am scris în articolul ,,Ordoneaza Desktop-ul cu RocketDock ...'', m-am gândit să folosesc un program cu ajutorul căruia să personalizez icon-urile de pe desktop şi nu numai aşa m-am oprit la...

Quick Any2Ico
   Aceasta este aplicaţia portabilă (nu necesită instalare) cu ajutorul căreia puteţi transforma o imagine într-un fişier ICO pe care să îl folosim ca iconiţă pe Desktop.
  Tot ce aveţi de făcut este să descărcaţi Quick Any2Ico de Aici. După ce aţi descărcat aplicaţia daţi click pe aceasta şi Run se va deschide această fereastră.
Ce aveţi de făcut pentru a converti o imagine în icon ?
Bifaţi căsuţele ca în imagine (dacă nu sunt selectate)
1. Identifică imagina pe care doriţi să o transformaţi în icon - Daţi Browse (Imaginea aleasă poate fi aproape în orice format, JPEG, PNG, GIF, BMP, WMF, TIFF sau EMF) Quick Any2Ico poate extrage icon chiar si din fisiere .exe sau DDl-uri.
2. Apăsaţi al doi lea Browse pentru a alege locaţia unde doriţi să fie salvat fişierul cel nou
3. Apăsaţi Convert it (acum imaginea este convertită într-o iconiţă)
  Pentru a putea folosi Icon-ul este de ajuns să daţi click dreapta pe o iconiţă - Properties - Change Icon - Browse (pentru a căuta noua iconiţă creată) - Ok - Apply - Ok

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!