Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 aug. 2014

Creşte volumul audio laptop-calculator

Am scris un articol despre ,,Îmbunătăţeşte sunetul Calculatorului-Laptoplui'.' În acel articol va arătam cum puteţi creşte calitatea sunetului, însă folosită pe un laptop TOSHIBA mi-am dat seama că acea aplicaţie nu este lucrul de care aveam nevoie, aveam nevoie de o aplicaţie care, pe lângă creşterea calităţi sunetului să poată creşte şi volumul (întrucât laptopul chiar şi cu setările volumului la maxim se auzea destul de încet). Am găsit aplicaţia care este perfectă pentru ceia ce îmi doream...
Viper4Windows (V4W) este aplicaţia perfectă pentru creşterea volumului şi acuităţi audio.
Cum se foloseşte?
- Descărcaţi Viper4Windows de
Aici 
- Dezarhivaţi
- Rulaţi cu drept de administrator (Click dreapta pe executabilul Viper4Windows şi alegeţi Run as Administrator). Varianta 86, sau 64 (în funcţie de varianta sistemului dvs.).
- Începeţi instalarea prin alegerea limbi (English) OK - Next - Next - Next (creaţi o iconiţă pe Desktop) -Next - Install

se aude mai tare
  După ce aţi setat ca în imagine mai trebuie să vă asiguraţi că şi alte setări sunt optime.
Nota* Mergeţi la setările audio Control Panel - Sound - Playback, faceți dublu click pe dispozitivul de redare implicit ca mai jos:

se aude mai bine

  Acum daţi dublu click pe iconiţa aplicaţiei Viper4Windows (vi se va deschide fereastra de mai jos:
boxele se aud mai tare
1 - Căsuţa albastră activată (pentru a avea efect setările din submeniuri)
2 - Buton de modificare a valorilor
3 - Meniuri de configurare a aplicaţiei Viper4Windows (setări care modifică atât volumul cât şi acustică)
  Până la crearea unui VideoTutorial vă las pe dvs. să alegeţi setările care vă mulţumesc şi care fac ca sunetul scos de sistemul dvs. să fie mai clar şi la un volum mai mare (dacă doriţi).
Vă aştept cu comentări! 
Va fost de folos acest articol?
 

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!