Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 iul. 2014

Afla viteza de incarcare a site-ului tau

Printre alţi factori care influenţează pozitia site/blog-ului dvs. în motoarele de căutare este şi viteza de încărcare a site-ului cu cât vizitatorul aşteaptă mai mult încărcarea unei pagini Google consideră că acel site nu merită să ocupe primele poziţii de aceia pe lângă originalitate, cuvinte cheie fiţi foarte atenţi şi la viteza de încărcare a site-ului prin eliminarea Gadget-urilor inutile sau prin redimensionarea imaginilor folosite pe site.
Cum afli Viteza de Încărcare a site/blog-ului?
  Pentru cei care folosesc platforma Blogger se pot folosi de instrumentul pus la dispoziţie de Google în Webmaster Tools (după ce v-aţi creat un cont şi aţi adăugat un site pentru a afla viteza de încărcare mergeţi în tabloul de bord al site-ului apoi mergeţi în meniul Alte resurse şi apoi daţi click pe PaageSpeed Insights aşteptaţi să se încarce site-ul şi apoi vi se vor afişa rezultatele, de asemenea în funcţie de rezultate vi se vor oferi şi soluţii de remediere.
  Pentru aceia dintre dvs. care nu au un cont Google (Webmaster Tools), pot folosi alte instrumente unul dintre acestea fiind Pingdom Tool. Pentru a vă testa viteza site/blog-ului este de ajuns să daţi click Aici
 După ce aţi ajuns pe pagina de test introduce-ţi URL-ul site/blog-ului pe care doriţi să îl testaţi.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!